Bez żadnych oczekiwań. Seans jak seans, myślałem. Wow. Szok! Zgrabna komedia, opakowana w satyrę gdzie głównym motywem jest wyścig pomiędzy USA a Rosją. Do tego świetna Scarlett, o dziwo mało drewniany Tatum, dobre tło fabularne. Nienachalny, przyjemny w odbiorze. Dawno tak lekkiej i zjadliwej komedii nie widziałem - szczególnie w kinie.
Z wyjątkiem seansu w kinie, w pełni się zgadzam. Bardzo przyjemny film, który wchodzi gładko jak świeża kajzerka z serem i ketchupem - nic specjalnie wyszukanego, a snaczne i pożywne. Scarlett & Woody są fantastyczni!
tylko jeszcze nikt nie wylądował na skalistej planecie,nawet łaziki nie dają rady.dlatego Musk zlecił polakowi zaprojektowanie skoczka który mógł by pozwiedzać księżyc
Ani razu nie zaśmiałem się. Oczywiście jest tu sporo humoru. Lekki i przyjemny film. Ale spójrzcie też na to, jak wiele można osiągnąć kłamstwem i manipulacją na wysokich szczeblach, by osiągnąć sukces.
Ja się uśmiechałam wiele razy, nawet śmiałam. Ja mam generalnie problem z komediami bo uważam że to ciężki gatunek i to duże wyzwanie dopasować poczucie humoru tak aby rozśmieszyło większość widzów nie bedac jednoczesnie głupkowatym. No taka prawda. ,,do dialogów włóż ku.. zaśmieją się mocniej” jak to rapował taco. Natomiast tutaj, na prawdę bardzo pozytywne zaskoczenie. Bardzo przyjemny film, ogląda się go z zapartym tchem, śmieszy, nie jest głupi, nie dłuży się, pozostawia po sobie bardzo miłe wrażenie.