PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=719}

Zaginiony Świat: Jurassic Park

The Lost World: Jurassic Park
1997
6,9 100 tys. ocen
6,9 10 1 99811
5,5 41 krytyków
Zaginiony Świat: Jurassic Park
powrót do forum filmu Zaginiony Świat: Jurassic Park

Witam, czy wiecie gdzie mogę kupić książkę? Albo komuś z Was leży zalegająca w domu i chcecie się jej pozbyć? Przeszukałam wszystkie księgarnie internetowe i znalazłam tylko pierwszą część, a bardzo mi zależy też na drugiej.

ocenił(a) film na 10
pestkaaa1

Też jej szukam i niestety wygląda na to, że obecnie najbardziej prawdopodobne miejsce, to antykwariat lub jakiś inny sklep z używanymi książkami. Choć mam nadzieję, że w czerwcu wznowią wydawnictwo obydwu książek, gdyż nowa część filmu wtedy wychodzi do kin, czyli Jurassic World. W każdym razie jest to wysoce prawdopodobne.

Raptosaur

Miałam szczerą nadzieję przeczytać obie książki przed premierą Jurassic World :( Ale jak znajdę w antykwariacie dwie sztuki to jedną mogę zachomikować dla Ciebie :)

ocenił(a) film na 10
pestkaaa1

Ja już przeczytałem obie za dzieciaka i muszę przyznać, że to warte trudu ;) . Do tej pory na własność udało mi się kupić w 2013 tylko pierwszą część z wydawnictwa Albatros i wciąż szukam drugiej. Będę dozgonnie wdzięczny za zachomikowanie, jeśli się znajdzie ;) .

Zawsze przed premierą można się poratować jeszcze biblioteką, jak ja kiedyś. Warto przeczytać Zaginiony Świat przed Jurassic World choćby z tego względu, że w najnowszym filmie będzie kilka konceptów z tej książki wykorzystanych.

Raptosaur

Zajrzyj na allegro, nie wiem jakim cudem wczoraj nie znalazłam ani jednej sztuki, tak dziś jest mnóstwo aukcji o przeróżnych cenach:)