PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=719}

Zaginiony Świat: Jurassic Park

The Lost World: Jurassic Park
1997
6,9 100 tys. ocen
6,9 10 1 99811
5,5 41 krytyków
Zaginiony Świat: Jurassic Park
powrót do forum filmu Zaginiony Świat: Jurassic Park

dzurasiq parq

ocenił(a) film na 8

Moja ulubiona część, dziś sobie oglądałem i tak mnie natchnęły dwie sceny... mianowicie

Uciekamy autem przed dinozaurem uff jest ok ledwo ledwo ale uciekliśmy. Ale skoro uciekliśmy
autem to i na nogach się powinno udać <lol2> no i 50 osób uciekło na nogach t rexowi haha ba
dum tsss;D

ocenił(a) film na 8
vrubson

haha, no a jak :D moją ulubioną częścią jest jedynka, ale tą też miło się oglądało. swoją drogą ciekawe było to kiedy ci ludzie wchodzili w tą wysoką trawę, a facet, który sam wrzeszczał żeby tego nie robili, również tam wszedł ;d achh.. no i gdzie tu logika?

ocenił(a) film na 8
Angella49

Mimo że krzyczał aby nie wchodzić w trawę nikt go nie posłuchał, wszyscy w nią wbiegli więc siłą rzeczy on też, to normalne zachowanie człowieka że podąża za tłumem.

ocenił(a) film na 10
Anthrax91

Każdy by tak postąpił - drapieżnik najpierw atakuje zwierzę które oddzieli się od grupy. Ajay miał większe szanse na przetrwanie idąc razem z pozostałymi niż zostając samemu przed tymi trawami w zaroślach. Myślał pewnie że drapieżniki zabiją może kilka osób a reszte zostawią w spokoju - ale nie przewidział dzikości i bezwględności raptorów :(

ocenił(a) film na 8
rusekolsztyn

[*] :<