PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=868397}

Zaklęci

Spellbound
2024
5,8 2,6 tys. ocen
5,8 10 1 2595
5,7 3 krytyków
Zaklęci
powrót do forum filmu Zaklęci

Aż mnie zęby zabolały jak pani doradca powiedziała panu doradcy "nie mogę uwierzyć że zarabiasz więcej ode mnie".
Facetów w filmie jest czterech, dwóch gejów i dwóch idiotów. Rozwód to rozwiązanie wszystkich problemów. Jak się okazuje zarówno rezyserka jak i wszystkie scenarzystki to kobiety. Kto by pomyślał?

ocenił(a) film na 5
Tomahowk

Miałem napisać swoją ocenę, ale już jest :) Dokładnie. Najlepsza Pani generał. Oczywiście w większości królestw generałem była kobieta. Dodałbym jeszcze że za dużo piosenek wciśniętych na siłę.

antyspam

Po cholerę oni wciskają piosenki przez pół filmu ? Co to wnosi ? Nie mieli pomysłu na fabułę i wstawiają te ch... piosenki ?

ocenił(a) film na 1
Tomahowk

Obrzydliwa bajka.... Tak wstrętnego filmu animowanego dla dzieci jeszcze chyba nie było....

Tomahowk

Dzięki za recenzję. Bardzo potrzebna aby ominąć lewacki światopogląd i wytwór kultury WOKE.

ocenił(a) film na 1
Tomahowk

Też wyczułem intensywny smród lewackiej propagandy. Baby rządzą, dwoje rodziców w separacji z jednym dzieckiem, któremu z pomocą przychodzi para gejów. Faceci to generalnie idioci. Najlepsze do jedzenia są robale. Ale wszystko dobrze się kończy rozwodem rodziców.

ocenił(a) film na 5
Tomahowk

Tylko że ten film został wyprodukowany przez tego szmaciarza Lassetera który nienawidzi kobiet.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Kawada_Shougo

Twoja wypowiedź nic nie wnosi poza nienawiścią...

Prawaki przerzućcie się na filmy o papajaku watykaniaku. Tak fajnie jest zarabiać mniej? Nawet mi nie żal.

Kobeman39

Pierdami to chyba śmierdzisz autorze tych wypocin. Macie jakieś skrzywienie że musicie wyrzygiwać się na bajkę dla DZIECI. Ona im ma się podobać nie wam.

użytkownik usunięty
Kobeman39

Ponownie nie wiem co to ma do mojej wypowiedzi. Poza tym nie ma czegoś takiego jak "bajka dla dzieci". Animacje tak samo jak filmy fabularne są dla WSZYSTKICH! Twoje komentarze powinny zostać usunięte przez administrację, swoją drogą.

użytkownik usunięty
Kobeman39

A co to ma do mojego wpisu? Poza tym gadasz typowo polityczne głupoty...

ocenił(a) film na 6
Tomahowk

No tak , znowu się ktoś sra;D Powiedziała tak do niego, bo się zachowywał jak idiota. I był na lepszym stanowisku. Też brata się pytam, jakim cudem dostał taką robotę i dobrze zarabia, skoro czasem zachowuje się jak głąb. I co? Jestem Woke?;D

Tomahowk

Biedny, uciśniony biały mężczyzna XD

Tomahowk

Biedaczek, ale jak jest męskie kino to już ci pasuje prawda?!