Zakochać się

Falling in Love
1984
6,8 7,7 tys. ocen
6,8 10 1 7693
6,9 8 krytyków
Zakochać się
powrót do forum filmu Zakochać się

ogladałam ten film dwa dni temu. szczezrze mówiąc od dawna chcialam go obejrzeć:) ale nigdzie nie mogłam go znalezc. bardzo chcialam go obejrzec bo nie widzialam nigdy de Niro w romantycznej roli!
i sie nie zawiodłam

ocenił(a) film na 9
maja18077

nie widziałaś Roberta na romantycznie,to obejrzyj "Mad Dog and Glory" -Dziewczyna gangstera. Ja go uwielbiam jak jest takim zwyczajnym facetem. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
hermother

a moim ulubionym aktorem :) ogladam wlasnie.

ocenił(a) film na 9
Lipiniorz25

Ach jak on w nim zagrał... To spojrzenie. Więcej nie trzeba.

ocenił(a) film na 9
Ewencja

moja ulubiona scena jak na miejscu zbrodni spiewa z szafy grajacej Louis Prima a Robert zaklada lateksowe rekawiczki i ten wzrok Davida Caruso potem ;_))))))

ocenił(a) film na 8
Lipiniorz25

moim również;) dzięki temu filmowi właśnie;p przystojniaczek!:D

ocenił(a) film na 7
kamanata22

O tak, De Niro jest wspaniały. Film sam w sobie przeciętny, zupełnie nieoryginalny, ale uważam, że każdy piękny aktor w szczytowym momencie swojej piękności powinien zagrać w banalnym romansie, żeby można było się nim po latach popodniecać.

ocenił(a) film na 8
CompleteUnknown

Dokładnie, film nie był zbyt ambitny, ale za to nadrabiał obsadą:) Dla mnie duet Streep - De Niro był strzałem w 10. Miło się oglądało ulubionych aktorów w jednym filmie i to w głównych rolach.

ocenił(a) film na 10
kamanata22

film cudowny <3 oglądam go bez ustanku (jak kilka innych z resztą :P)

ocenił(a) film na 8
karolyn17

Też mogłabym go non stop oglądać:D

ocenił(a) film na 10
kamanata22

jest w nim coś takiego...:)

ocenił(a) film na 8
karolyn17

Szkoda, że później Streep i De Niro nie zagrali jeszcze razem w podobnym filmie, bo epizod w "Pokoju Marvina" to nie to samo;P

ocenił(a) film na 10
kamanata22

zdecydowanie nie :) fajną parą też byli Meryl i Clint Eastwood w "Co się wydarzyło w Madison County" :) albo jeszcze z Robertem Redfordem w "Pożegnaniu z Afryka" :)

ocenił(a) film na 8
karolyn17

No z Redfordem to już w ogóle;P A co do Eastwooda, to go nie lubię, ale w tym filmie jakoś wytrzymałam jego widok;) Po obejrzeniu tego filmu, kilka razy już, stwierdzam, że pasował do tej roli;P

ocenił(a) film na 10
kamanata22

zwłaszcza że między nią a Clintem była duża różnica wieku bo aż 19-to letnia :) której prawie wgl nie widać :P