W tych czasach ludzie przyjmują tylko horrory z egzorcyzmami, duchami i innymi demonami, a całkowicie zanikło uwielbienie dla takich slasherów. Mnie film się bardzo podobał, bo wiedziałem, że trzeba przymknąć oko na prostą fabułę. Nudzą mnie te wszystkie "Sinistry" itd, które wszyscy polecają. Nowi widzowie horroru są ograniczeni, bo nie potrafią się bawić różnymi gatunkami.
Oszolomie a ty co na koncu wstawilas:D nie ma to jak konsekwencja i hipokryzja:D
Widać to kultowy tekst tam u was w podstawówce, skoro tak go cytujesz. W każdym razie w tym temacie cię wykończyłam i w wolnym czasie może w innych tematach cię ponękam, bez odbioru :)
hahaha ale mialem beke jak to czytalem i serio maniaczka pojechala z toba jak z bydlem :D ozeta nie kompromituj sie wiecej :D
Wiem co to kałasznikow , co to " kalasznikow" to nie wiem. Mam propzycje. Wez tego swojego " kalacha", przylòż se do lba , odpal cyngiel i jebnij. To tyle :D:D:D
Powinienes jeszcze co najmniej w 15 tu jezykach napisac , by nie stracic twarzy/ mordy :D
kazdy juz wie ze to ty smalczyk
ozeta to kolejne konto smalca! ten gosc jest chory na leb
Nie komptomituj sie wiecej parôwo.. Wyumacz ladnie skad znasz smalczyka skoro jestes na fw od 20 marca 2015???? Zenujacy strachliwy ciec bojacy sie pisac ze swojego konta. Masz rozwojenie jazni- cieciu:)))
Dlaczego niby krwawe horrory są złe? Ja na przykład uwielbiam takie sieczki jak ten (choć film jest mało brutalny) Lubię fruwajace trzewia, zarówno w filmach, książkach, grach, muzyce i grafikachMarzy mi się natomiast brutalny i krwawy film o tematyce religijnej.
Nie sa zle, mnie po prostu nie strasza. Koles ktory chodzi i podrzyna gardla. Przeciez to glupie i malo straszne i nudne. Brutalny i krwawy o tematyce religinej no no..
W życiu niekoniecznie. Koleś chodzący i ukrywający ludziom to i owo nie jest bohaterem glupszego horroru od jakiegokolwiek innego. Jest mnóstwo mniej, lub bardziej udanych filmów. Ale ja po prostu lubię slashery i górę. I filmy mnie już nie straszą (no chyba, że coś zrobi nagle i nieoczekiwanie akuku) . Ostatnio widziałem film o duchach ( chyba Obecność), który mógł być zajebi#sty, a tak to się tylko wkur&ilem.
Po roku 2000 ? Hahaha bo padne ... Wiesz z, ktorego roku jest teksanska masakra oryginalna ? Horrory slasherowate jesli takie miales na mysli odrodzily sie w latach 1996 takimi filmami jak I know what u did last summer i potem poszli wlasnie w temat zabijania bardziej niz w temat duchow czy stworow ...
Po pierwsze - nie miales a mialas.po drugie kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Po trzecie, z Twoich wypowuedzi wywnioskowalam ze jestes inteligentnym facetem, wuec nie powinienes ulegac sugestiom kalasznikowa ktory sugeruje ze jestem jakims smalcem, kielbacha lub innym przysmakiem. On sam jest na fw od marca 2015- wiec skad go zna??? To konto to jakies kolejne koto kogos kto lubi oczerniac ludzi i pala nie awiscia do owego smalca bo go zna. Ja nie. Swoja droga co ten smalec narobil ze co roz ktos jest obwiniany o bycie nim..
? Nie wiem o czym do mnie mowisz. Ja pisze o filmach, a nie o kielbasach czy smalcach. Zakwestionowalem to co napisales odnosnie tego roku 2000 i mam racje.
Byc moze masz. Nie kwestionuje. Wiem z ktorego roku byla pierwsza teksanska. Podalam tylko jako przyklad. Moze zly. Tak mi sie wydaje ze wow na horrory typu pila na stapil po 2000 roku. Pewne pokolenie ne docenia horrorow w ktorych nie ma litrow krwi. Jest to moja opinia- kobiety nie mezczyzny.
Czemu to nie wiem, pewnie dlatego że liczysz się z moim zdaniem na temat horrorów :) Widać to po filmach, które sobie dodajesz do obejrzenia co kilka dni, są to filmy które akurat co obejrzałam i oceniłam :) Przez przypadek to zauważyłam i nie wiem czemu się tak wypierasz, przecież nie mam nic przeciwko temu.
Nie wierzę w taką zbieżność kilkunastu filmów zaraz po tym jak je oceniłam :) Tak jak napisałam, przez przypadek trafiłam na jakiś temat gdzie się wypowiedziałaś, weszłam na profil i to zobaczyłam, po kilku dniach znów i znów :)
To fakt, czsem wchodze na profile osob z ktorymi dyskutowalam i patrze co ogladaja, czy mamy podobne gusta no i wylapuje te ktorych nie widzialam . Zadnego szczegolnego sledzenia sie nie dopatruj;)