PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=474995}

Zbaw mnie ode złego

My Soul To Take
2010
5,0 12 tys. ocen
5,0 10 1 12175
2,9 7 krytyków
Zbaw mnie ode złego
powrót do forum filmu Zbaw mnie ode złego

W tych czasach ludzie przyjmują tylko horrory z egzorcyzmami, duchami i innymi demonami, a całkowicie zanikło uwielbienie dla takich slasherów. Mnie film się bardzo podobał, bo wiedziałem, że trzeba przymknąć oko na prostą fabułę. Nudzą mnie te wszystkie "Sinistry" itd, które wszyscy polecają. Nowi widzowie horroru są ograniczeni, bo nie potrafią się bawić różnymi gatunkami.

ocenił(a) film na 4

Napisal oszolom:D

ocenił(a) film na 4
oZeta

Oszolomie a ty co na koncu wstawilas:D nie ma to jak konsekwencja i hipokryzja:D

użytkownik usunięty
oZeta

Ogólnie może ze dwie wstawiłam, ty lecisz z tym jak ze swoją głupotą.

ocenił(a) film na 4

Napisal oszolom:D

użytkownik usunięty
oZeta

Do jeszcze większego oszołoma.

ocenił(a) film na 4

Napisal oszolom! :D:D

użytkownik usunięty
oZeta

Widać to kultowy tekst tam u was w podstawówce, skoro tak go cytujesz. W każdym razie w tym temacie cię wykończyłam i w wolnym czasie może w innych tematach cię ponękam, bez odbioru :)

ocenił(a) film na 4

Ahahahahaha... Napisal oszolom:D jestes cienka jak spagetti oszolomie:D

ocenił(a) film na 4
oZeta

Zostalas rozwalona jak gowno po pustym polu :D

użytkownik usunięty
oZeta

hahaha ale mialem beke jak to czytalem i serio maniaczka pojechala z toba jak z bydlem :D ozeta nie kompromituj sie wiecej :D

użytkownik usunięty
oZeta

kalasznikof cie zestrzelil bang bang bang!

ocenił(a) film na 4

Wiem co to kałasznikow , co to " kalasznikow" to nie wiem. Mam propzycje. Wez tego swojego " kalacha", przylòż se do lba , odpal cyngiel i jebnij. To tyle :D:D:D

ocenił(a) film na 4
oZeta

Teraz to cie zestrzelil i to prawdziwy kałach :d nie ma co :D

użytkownik usunięty
oZeta

ale ja tylko puste lby rozwalam wiec ty idziesz jako pierwsza pod mur

ocenił(a) film na 4

Zara za toba..cieciu :D

użytkownik usunięty
oZeta

pierwsza idziesz pod mur albo cie za kudly tam zaciagne brudasko :D

ocenił(a) film na 4

Jestes kolejnym cieciem rozwalonym jak gôwno po pustym polu :D

użytkownik usunięty
oZeta

beng beng beng! :D

ocenił(a) film na 4

Powinienes jeszcze co najmniej w 15 tu jezykach napisac , by nie stracic twarzy/ mordy :D

ocenił(a) film na 4

Ahahaha.....co za idiota . Jestes zalosny- cieciu:D

użytkownik usunięty
oZeta

kazdy juz wie ze to ty smalczyk
ozeta to kolejne konto smalca! ten gosc jest chory na leb

ocenił(a) film na 4

Kazdy czyli kto cieciu?? Ty i twoje drugie konto dealaric czy jak mu tam??

ocenił(a) film na 4

Nie komptomituj sie wiecej parôwo.. Wyumacz ladnie skad znasz smalczyka skoro jestes na fw od 20 marca 2015???? Zenujacy strachliwy ciec bojacy sie pisac ze swojego konta. Masz rozwojenie jazni- cieciu:)))

ocenił(a) film na 6
oZeta

Dlaczego niby krwawe horrory są złe? Ja na przykład uwielbiam takie sieczki jak ten (choć film jest mało brutalny) Lubię fruwajace trzewia, zarówno w filmach, książkach, grach, muzyce i grafikachMarzy mi się natomiast brutalny i krwawy film o tematyce religijnej.

ocenił(a) film na 4
albinozz66

Nie sa zle, mnie po prostu nie strasza. Koles ktory chodzi i podrzyna gardla. Przeciez to glupie i malo straszne i nudne. Brutalny i krwawy o tematyce religinej no no..

ocenił(a) film na 4
oZeta

P,s ale mam nadzieje ze w zyciu ne lubisz fruwajacyxh trzewiôw(?) !!

ocenił(a) film na 4
oZeta

Chyba trzewi :D

ocenił(a) film na 6
oZeta

W życiu niekoniecznie. Koleś chodzący i ukrywający ludziom to i owo nie jest bohaterem glupszego horroru od jakiegokolwiek innego. Jest mnóstwo mniej, lub bardziej udanych filmów. Ale ja po prostu lubię slashery i górę. I filmy mnie już nie straszą (no chyba, że coś zrobi nagle i nieoczekiwanie akuku) . Ostatnio widziałem film o duchach ( chyba Obecność), który mógł być zajebi#sty, a tak to się tylko wkur&ilem.

ocenił(a) film na 6
oZeta

Po roku 2000 ? Hahaha bo padne ... Wiesz z, ktorego roku jest teksanska masakra oryginalna ? Horrory slasherowate jesli takie miales na mysli odrodzily sie w latach 1996 takimi filmami jak I know what u did last summer i potem poszli wlasnie w temat zabijania bardziej niz w temat duchow czy stworow ...

ocenił(a) film na 4
aproxx

Po pierwsze - nie miales a mialas.po drugie kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Po trzecie, z Twoich wypowuedzi wywnioskowalam ze jestes inteligentnym facetem, wuec nie powinienes ulegac sugestiom kalasznikowa ktory sugeruje ze jestem jakims smalcem, kielbacha lub innym przysmakiem. On sam jest na fw od marca 2015- wiec skad go zna??? To konto to jakies kolejne koto kogos kto lubi oczerniac ludzi i pala nie awiscia do owego smalca bo go zna. Ja nie. Swoja droga co ten smalec narobil ze co roz ktos jest obwiniany o bycie nim..

ocenił(a) film na 6
oZeta

? Nie wiem o czym do mnie mowisz. Ja pisze o filmach, a nie o kielbasach czy smalcach. Zakwestionowalem to co napisales odnosnie tego roku 2000 i mam racje.

ocenił(a) film na 4
aproxx

Byc moze masz. Nie kwestionuje. Wiem z ktorego roku byla pierwsza teksanska. Podalam tylko jako przyklad. Moze zly. Tak mi sie wydaje ze wow na horrory typu pila na stapil po 2000 roku. Pewne pokolenie ne docenia horrorow w ktorych nie ma litrow krwi. Jest to moja opinia- kobiety nie mezczyzny.

użytkownik usunięty
oZeta

Widzę, że bacznie śledzisz mój profil i to co oglądam :)

ocenił(a) film na 4

Ja??? Czemu??

użytkownik usunięty
oZeta

Czemu to nie wiem, pewnie dlatego że liczysz się z moim zdaniem na temat horrorów :) Widać to po filmach, które sobie dodajesz do obejrzenia co kilka dni, są to filmy które akurat co obejrzałam i oceniłam :) Przez przypadek to zauważyłam i nie wiem czemu się tak wypierasz, przecież nie mam nic przeciwko temu.

ocenił(a) film na 4

Mysle ze to zbierznosc:) co do gustow to mysle ze mamy podobne;)

ocenił(a) film na 4
oZeta

A Ty skad wiesz co dodaje? ..;)

użytkownik usunięty
oZeta

Nie wierzę w taką zbieżność kilkunastu filmów zaraz po tym jak je oceniłam :) Tak jak napisałam, przez przypadek trafiłam na jakiś temat gdzie się wypowiedziałaś, weszłam na profil i to zobaczyłam, po kilku dniach znów i znów :)

ocenił(a) film na 4

To fakt, czsem wchodze na profile osob z ktorymi dyskutowalam i patrze co ogladaja, czy mamy podobne gusta no i wylapuje te ktorych nie widzialam . Zadnego szczegolnego sledzenia sie nie dopatruj;)

użytkownik usunięty
oZeta

Mówię tylko to co widzę, zresztą wchodź sobie do woli na mój profil.

ocenił(a) film na 4

Spoko

ocenił(a) film na 7
patryk14

Momentami nawet się uśmiałem. :) Bardzo podobał mi się film, był inny. I widzę, że nie jestem jedynym, który kręci nosem przy współczesnych horrorach. Oczywiście, zdarzają się lepsze i gorsze, ale "Sinister" nie lubię w szczególności. :)