Co to bylo?Ogladam prawie dwie godziny film i nagle urywa sie i koniec.Tak jak sie zaczal nic nie wiedzialem tak sie skonczyl i dalej nic niewiem.Po co nagrywac takie cos?przeciez widac ze zabraklo pomyslu na zakonczenie!Sa fajne momenty,przerazajacy jest w niektorych ale zdecydowanie zabraklo zakonczenia i w wiekszosci wlecze sie jak flaki z olejem!!!
Jeżeli wasze ulubione filmy to Avatar, Piła, From Paris with Love i Naga broń, to nic dziwnego, że koniec was rozczarował. Jak dla mnie zakończenie jest genialne.
Czekaj lepiej na Kane & Lyncha i nie zabieraj głosu o filmach, ktore nie sa dla Ciebie.
a niby jakie miałoby być to zakończenie? przecież życie toczy się dalej. tak naprawdę to taki film nie ma zakończenia... jak dla mnie to jeden z najlepszych polskich filmów ostatnich lat!
Całkowicie się zgadzam-film porażka,strasznie męczacy,jedynie muzyka jest dobra i gra paru aktorów mile mnie zaskoczyła.
Przeciez w tym filmie akcja jest co pare minut, caly czas cos sie dzieje a zakonczenie jest wedlug mnie genialne. Jakbys uwazal to w identyczny sposob sie zaczal tylko tym razem nie podniosl telefonu. Geniusz ! 10/10
Zgadzam sie calkowicie z marikkkk. Film trzyma w napieciu, jest swietny, ale i wymagajacy od widza uwagi. Okazuje sie ,ze dla zrozumienia zakonczenia wazne jest zapamietanie padajacych kwot pieniedzy, 14tys za przeszczep(ostatecznie pani doktor przystala na 7 tys) i 7 tys za sledzenie zony. Dlaczego maz nie zaplacil za wykonane zadanie? Ostatecznie nie chcial wiedziec....Film jest swietny ( w stylu Inarritu ) ! Pozdrawiam.
nie było tragedii, ale chyba ktoś miał ambicje na ambitne kino ;-) a wyszło jak zwykle. film ma aspiracje, ale daleko mu do ideału. ogólnie 6/10- szału nie ma
Film ma swoje gorsze momenty dlatego daleki jestem od nazywania go genialnym, ale na pewno warto obejrzeć.
Film jest dobry. Daje do myślenia. Od tegą są takie końcówki. Oglądając go myślisz jak mogło się zakończyć historia każdego człowieka, stawiasz się na jego mijejscu. Daje to do myślenia. Zakończenie to nie wada tego filmu. To jest jesgo zaleta, wg mnie. Zakończenie dające jasność i rozwiązanie nie wnosi nic do życia. Zmuszanie domyślenia natomiast tak.