Ciekawi mnie ostatnia scena jak prezes wręcza temu gościowi od gazetek forsę, skąd ten
biznesmen wiedział że on potrzebuje 7000 tysi?
!spoiler! i ty mógbyś napisać tak samu to po pierwsze
po drugie widocznie nie uważnie ogladałeś film pieniadze nie były mu potrzebne żeby je dać gazeciarzowi bo to nawet nie jest logiczne obcemu typowi pieniadze dawać on miał je przeznaczyć dla tych szpiegów co nakręcili je kobite jak sie puszcza z innym ale jadać na spotkanie z nimi otworzył portfel prawdopodobnie zobaczył jej zdjęcie do tego chwile wcześnie gadał z koleszką który nie mógł sie z nim spotkać bo jego żona miała wypadek można się doszukać powiązania z tym że i żona prezesa wspominała mu o wypadku i zdecydował że woli nie znać prawdy i dał mu koperte z hajsem a może poprostu nie miał drobnych
a poza tym gazeciarz frajer bo jak innaczej nazwac takiego ojca miał już 3 tysie co ukradł pedofilowi czyli już ma więcej niż 7 a jak już piszesz 7 000 to nie pisz tys bo to inna suma ci wychodzi tak na przyszłość licze że pomogłem a jak nie to masz naprwde problem :)
No i dzięki za pomoc, bo po to w końcu jest ten portal. a ten film mial tak wiele wątków że w końcu się pogubiłem hehe ;d a;a muszę przyznać że nawet dobry film. Moim ulubionym polskim filmem z zeszłego roku jest "Dom zły"
spoiler
mała poprawka, koleś od gazet wcale nie dostał 3000 . W kopercie rzeczywiście było 100 zł, które i tak oddał taksówkarzowi. Więc po otrzymaniu 7000, miał dokładnie tyle ile potrzeba na przeszczep.