PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 337357
3,6 52 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???

Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...

Twilight! "you are my life now"xP

Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)

Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!

Bad_Girl_

Chciałabym po polsku pmini@wp.pl Z góry dzięki :)

Bad_Girl_

Ja bym prosiła po polsku ;) paati1104@interia.pl
Z góry wielkie dzięki ;D

Bad_Girl_

Ja poprosze po angielsku: katia61@interia.pl
z góry dzięki :*

ocenił(a) film na 7
Bad_Girl_

Ja też proszę po angielsku:)
iza_kurpiewska@vp.pl

Bad_Girl_

hej hej ja w sumie mam BD ale chcialabym zobaczyc twoja wersje po polsku czy mojej nic nie brakuje:) z gory dzieki:)
pozdrawiamm

Bluuu

ja bym prosiła po polsku e-mail Ola.gniewczynska@wp.pl

ko_alka

Proszę po polsku!!!! Please, please, please!!! Po angielsku mam, ale nie zawsze wszystko ogarniam, więc tłumaczenie mi się BARDZO przyda!!! DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKI CI!!!! Jesteś WIELKA!!!

E-mail: ko_ala91@o2.pl

ocenił(a) film na 10
ko_alka

prosze po polskuuuuuuuuuuuuuuu anusya@buziaczek.pl

Always_And_Forever

Mariusz, Ko alka i Always and Forever : wysłane :)

Crepusculo

ja też bym bardzo prosił po polsku:)
nerw191@tlen.pl z góry wielkie dzieki;)

ocenił(a) film na 6
ko_alka

Jak ktoś chce Breaking Down to wyślle tylko piszcie na adzikw@buziaczek.pl bo wysłałam paru osobom ale trudno sie połapać komu zwłaszcza że piszemy nowe wiadomości na 1 i 6 stronie.

ko_alka

Ja tez poprosze!:) izka-zakopane@wp.pl
i jesli moge to i po angielsku i po polsku:)
Z gory dzieki:)

izka_zakopane

Crepusculo jesteś boska!!! Dzięki ci bardzo;P

Jeeeeeaaaaaaa!!!!;P:P;P

hej czy crepusculo to nie jest czasem tytuł Twilight po hiszpańsku??? ole!

ocenił(a) film na 3
ko_alka

Jak również miałam przyjemność wchłonąć Breaking Dawn po polsku.. (Jakby ktoś chciał chętnie wyśle... :)) i powiem że jestem po tej części w połowie zadowolona (Nie lubię Jakuba to dlatego!) Ale nieważne.

Jest to ostatnia część sagi Zmierzchu, ale wiem że Stephanie Meyer napisała też kilka (naście?) rozdziałów Zmierzchu z punktu widzenia kochanego Edwarda Cullena :) (Wiem bo sama czytałam polskie tłumaczenie ostatnio... mam na kompie kilka rozdziałów mogę przesłać komuś jak ktoś chce) Ale z tego co wiem Stephanie nie skończy tej książki... gdzies tak czytałam... (Ale mam nadzieje że jednak skończy bo jest bombowa... nie wiem czy nie lepsza od pierwotnej wersji z punktu widzenia Belli :))

ocenił(a) film na 10
izu_sia

byłabym dozgonnie wdzięczna za Breaking dawn po polsku.

kolor.owa@o2.pl

z góry dzięki. :)

kolor_owa

ponawiam prosbe o wyslanie polskiej wersji Breaking Dawn:)
bede baaardzo wdzieczny:) nerw191@tlen.pl

ocenił(a) film na 4
izu_sia

poprosze pare tych rozdizlaow po polsu bede wdzieczna
skiercia16@wp.pl

ocenił(a) film na 3
skiercia16

Nie ma sprawy. Dziś wieczorem wam wyśle bo narazie nie mam czasu ;)

ocenił(a) film na 3
izu_sia

A jednak. Wysyłałam do kolo.rowej i nerw91 Breaking Dawn (czyli polski Świt ;)) polsku. Osobiście uważam że jest genialne. A do skierci16 właśnie powędrowało dwanaście rozdziałów Midnight Sun: Edward's Version of Twilight (Czyli Zmierzch z punktu widzenia Edwarda) niestety dostępne jest tylko dwanaście rozdziałów (Po polsku jak i po angielsku) bo z tego co wiem Stephanie Meyer chwilowo (mam nadzieje) zawiesiła pracę nad tą ksiązką... a wielka szkoda bo osobiście uważam że wersja Edwarda jest nawet dużo lepsza od wersji Belli.

PeEs: Jakby coś to mogę komuś jeszcze wysłać te ebooki. Mam wszystkie cztery części po polsku i te dwanaście rozdziałów wersj Edwardowej... jak by coś to pisać. Buziaki :*

izu_sia

Breaking Down po polsku PROSZĘ!!! Będę was wielbić do końca świata. alice_cullen@interia.eu

ocenił(a) film na 9
leightonmeester

leightonmeester - wysłałam Ci już :))))))

ocenił(a) film na 7
mariet11

Breaking Down !! kaska1994@wp,pl
proszę xDD

Lord_Nihilus

oo! ja też poproszę! olliexd@o2.pl będę baardzo wdzięczna ;*

Shanae

po polsku, btw ;] z góry dzięki, mail wyżej

Lord_Nihilus

wysłane :)

ocenił(a) film na 3
Crepusculo

czy ja tez moge prosic po polsku?

kingaciszewska@wp.pl

ocenił(a) film na 3
Tinkerbell_88

Ależ bardzo proszę.
Wysłałam już.
Pozdrawiam.
Izusia

izu_sia

alus8@onet.eu bardzo bardzo bardzo proszę o Breaking Dawn po polsku ! :D i 12 rozdziałów "Zmierzchu" oczami Edwarda :):)

izu_sia

Bardzo proszę o BD wszystkie rozdziały i MS 12 rozdziałów po polsku o to mój e mail innespojrzenie_17@poczta.onet.pl

innespojrzenie_17

Mam taką prośbę. Mógłby mi ktoś wysłac Breaking dawn i MS po polsku. mój email: zuzia_al@interia.eu
Z góry serdecznie dziękuję!

innespojrzenie_17

Mam taką prośbę, mógłby mi ktoś przesłac Breaking dawn iMS po polsku. Mój email: zuzia_al@interia.eu
Z góry serdecznie dziękuję!

izu_sia

Mogłabym prosić o 12 rodziałów "Zmierzchu" oczami Edwarda? :) Bardzo Bardzo prosze ;) Mój e-mail alus8@onet.eu

izu_sia

cześc Izusia sluchaj wiem ze to bylo dawno ale mam ogromną prośbe :) mogłabyś mi przesłać na mejlaBreaking dawn po polsku? błagam Cie :)) diana652@o2.pl

ocenił(a) film na 9
izu_sia

Proszę wyślij mi tę wersję Edwarda, proszę!!! dwidy52@wp.pl:)

lionandlamb

błagam o wersję po polsku.. !!!!! :)
na anex92@vp.pl
z góry dziękuję :*

ocenił(a) film na 9
izu_sia

zapomniałam dodać, żeby te 12 rozdziałów w wersji Edwarda było po polsku. przypomnę swój adres: dwidy52@wp.pl. Jeszcze raz bardzo proszę i z góry dziękuję. Czekam niecierpliwie... Pozdrowienia dla wszystkich fanów Zmierzchu:)

izu_sia

hej ") fanką twilight stałam się dosłowni 4 godzinki temu poniewąż tyle zajeło mi przeczytanie 1 części tej wspaniałej trylogi:) ma do ciebie ogromną prośbę - czy mogłabyś mi wysłac pozostałe części (e-booki) poniewaz obecnie przebywam w portugalii i trudno mi znaleśc nawet wersje orginalna (angieslską) w księgarniach.
byłabym dozgonnie wdzięczna:)
mój mail to maja000@wp.pl
z góry dziekuję i gorace pozdrwienia

izu_sia

Ja bym bardzo prosila o te 12 rozdziałow i jeszcze Breaking dawn po polsku na e_mail : piesek94_94@o2.pl Z góry dziekuje bardzo=)

izu_sia

Bardzo proszę, wyślij cztery części i te dwanaście rozdziałów po polsku na adres: batka7@op.pl. Będę bardzo wdzięczna. Dziękuję. Beti

izu_sia

daria_h@interia.pl
bardzo bym prosiła o polska i angielska wersje Breaking dawn i te kilka edwardowskiej wersji;) bede ci baaaardzo wdzieczna;D

izu_sia

Ja bym prosiła i to bardzo BD wszystkie rozdziały i MS 12 po polsku . Najszybciej jak możesz :)

izu_sia

Hej ^^ mam prośbę czy mogłabyś mi wysłać na e-maila xxx_happy_sad_xxx@o2.pl czwartą część po polsku i te dwanaście rozdziałów. Byłabym ci wdzięczna xP

izu_sia

Poszę o Breaking dawn po polsku oraz o12 rozdzałów ms.
zgóry dziękuję , mam 3 pierwsze tomy w wersji książkowej

izu_sia

proszę o breking dawn i Midnajd sun.
mój email graza1977@gmail.com

ocenił(a) film na 10
izu_sia

BARDZI bym była wdzięczna za te pare rozdziałów z punktu widzenia Edwarda!
z góry dziękuję!
mój adres : igam4@op.pl

ocenił(a) film na 3
igam4

Bardzo proszę. Wysłałam.
Dwanaście rozdziałów Zmierzchu oczami Edwarda.
(Tyle jest na razie :D)

izu_sia

Ja tez BARDZO PROSZĘ po polsku to oczami Edwarda.
isiak24@op.pl
Z góry dzięki.

izu_sia

ja też bardzo proszę o wysłanie Zmierzchu oczmi Edwarda i polskiego tłumaczenia Breaking dawn, mój adres to havana2908@interia.pl

ocenił(a) film na 4
izu_sia

a czy można prosic te 12 rozdzałów na meila pyzeczka@go2.pl

użytkownik usunięty
izu_sia

blagam przeslij mi te kilka rozdzialow!!! bede dozgonnie wdzieczna:)
to moj mail: majkus16@tlen.pl
tez kocham te ksiazki
pozdrawiam wszystkich fanow serii zmierzch!!!