Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???
Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...
Twilight! "you are my life now"xP
Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)
Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!
hej hej ja w sumie mam BD ale chcialabym zobaczyc twoja wersje po polsku czy mojej nic nie brakuje:) z gory dzieki:)
pozdrawiamm
Proszę po polsku!!!! Please, please, please!!! Po angielsku mam, ale nie zawsze wszystko ogarniam, więc tłumaczenie mi się BARDZO przyda!!! DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKI CI!!!! Jesteś WIELKA!!!
E-mail: ko_ala91@o2.pl
Jak ktoś chce Breaking Down to wyślle tylko piszcie na adzikw@buziaczek.pl bo wysłałam paru osobom ale trudno sie połapać komu zwłaszcza że piszemy nowe wiadomości na 1 i 6 stronie.
Crepusculo jesteś boska!!! Dzięki ci bardzo;P
Jeeeeeaaaaaaa!!!!;P:P;P
hej czy crepusculo to nie jest czasem tytuł Twilight po hiszpańsku??? ole!
Jak również miałam przyjemność wchłonąć Breaking Dawn po polsku.. (Jakby ktoś chciał chętnie wyśle... :)) i powiem że jestem po tej części w połowie zadowolona (Nie lubię Jakuba to dlatego!) Ale nieważne.
Jest to ostatnia część sagi Zmierzchu, ale wiem że Stephanie Meyer napisała też kilka (naście?) rozdziałów Zmierzchu z punktu widzenia kochanego Edwarda Cullena :) (Wiem bo sama czytałam polskie tłumaczenie ostatnio... mam na kompie kilka rozdziałów mogę przesłać komuś jak ktoś chce) Ale z tego co wiem Stephanie nie skończy tej książki... gdzies tak czytałam... (Ale mam nadzieje że jednak skończy bo jest bombowa... nie wiem czy nie lepsza od pierwotnej wersji z punktu widzenia Belli :))
byłabym dozgonnie wdzięczna za Breaking dawn po polsku.
kolor.owa@o2.pl
z góry dzięki. :)
ponawiam prosbe o wyslanie polskiej wersji Breaking Dawn:)
bede baaardzo wdzieczny:) nerw191@tlen.pl
A jednak. Wysyłałam do kolo.rowej i nerw91 Breaking Dawn (czyli polski Świt ;)) polsku. Osobiście uważam że jest genialne. A do skierci16 właśnie powędrowało dwanaście rozdziałów Midnight Sun: Edward's Version of Twilight (Czyli Zmierzch z punktu widzenia Edwarda) niestety dostępne jest tylko dwanaście rozdziałów (Po polsku jak i po angielsku) bo z tego co wiem Stephanie Meyer chwilowo (mam nadzieje) zawiesiła pracę nad tą ksiązką... a wielka szkoda bo osobiście uważam że wersja Edwarda jest nawet dużo lepsza od wersji Belli.
PeEs: Jakby coś to mogę komuś jeszcze wysłać te ebooki. Mam wszystkie cztery części po polsku i te dwanaście rozdziałów wersj Edwardowej... jak by coś to pisać. Buziaki :*
alus8@onet.eu bardzo bardzo bardzo proszę o Breaking Dawn po polsku ! :D i 12 rozdziałów "Zmierzchu" oczami Edwarda :):)
Bardzo proszę o BD wszystkie rozdziały i MS 12 rozdziałów po polsku o to mój e mail innespojrzenie_17@poczta.onet.pl
Mam taką prośbę. Mógłby mi ktoś wysłac Breaking dawn i MS po polsku. mój email: zuzia_al@interia.eu
Z góry serdecznie dziękuję!
Mam taką prośbę, mógłby mi ktoś przesłac Breaking dawn iMS po polsku. Mój email: zuzia_al@interia.eu
Z góry serdecznie dziękuję!
Mogłabym prosić o 12 rodziałów "Zmierzchu" oczami Edwarda? :) Bardzo Bardzo prosze ;) Mój e-mail alus8@onet.eu
cześc Izusia sluchaj wiem ze to bylo dawno ale mam ogromną prośbe :) mogłabyś mi przesłać na mejlaBreaking dawn po polsku? błagam Cie :)) diana652@o2.pl
zapomniałam dodać, żeby te 12 rozdziałów w wersji Edwarda było po polsku. przypomnę swój adres: dwidy52@wp.pl. Jeszcze raz bardzo proszę i z góry dziękuję. Czekam niecierpliwie... Pozdrowienia dla wszystkich fanów Zmierzchu:)
hej ") fanką twilight stałam się dosłowni 4 godzinki temu poniewąż tyle zajeło mi przeczytanie 1 części tej wspaniałej trylogi:) ma do ciebie ogromną prośbę - czy mogłabyś mi wysłac pozostałe części (e-booki) poniewaz obecnie przebywam w portugalii i trudno mi znaleśc nawet wersje orginalna (angieslską) w księgarniach.
byłabym dozgonnie wdzięczna:)
mój mail to maja000@wp.pl
z góry dziekuję i gorace pozdrwienia
Ja bym bardzo prosila o te 12 rozdziałow i jeszcze Breaking dawn po polsku na e_mail : piesek94_94@o2.pl Z góry dziekuje bardzo=)
Bardzo proszę, wyślij cztery części i te dwanaście rozdziałów po polsku na adres: batka7@op.pl. Będę bardzo wdzięczna. Dziękuję. Beti
daria_h@interia.pl
bardzo bym prosiła o polska i angielska wersje Breaking dawn i te kilka edwardowskiej wersji;) bede ci baaaardzo wdzieczna;D
Hej ^^ mam prośbę czy mogłabyś mi wysłać na e-maila xxx_happy_sad_xxx@o2.pl czwartą część po polsku i te dwanaście rozdziałów. Byłabym ci wdzięczna xP
Poszę o Breaking dawn po polsku oraz o12 rozdzałów ms.
zgóry dziękuję , mam 3 pierwsze tomy w wersji książkowej
BARDZI bym była wdzięczna za te pare rozdziałów z punktu widzenia Edwarda!
z góry dziękuję!
mój adres : igam4@op.pl
Bardzo proszę. Wysłałam.
Dwanaście rozdziałów Zmierzchu oczami Edwarda.
(Tyle jest na razie :D)
ja też bardzo proszę o wysłanie Zmierzchu oczmi Edwarda i polskiego tłumaczenia Breaking dawn, mój adres to havana2908@interia.pl