Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???
Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...
Twilight! "you are my life now"xP
Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)
Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!
widziałam ze można z chomika ale jak włączam nie chce sie pobierać.
wysłałby mi ktoś BD, MS i te rozdziały oczami edwarda?
ania.asia@interia.pl
z góry dzięki
czy ja też mogę poprosić o BD i MS po polsku??
byłabym niezmiernie wdzięczna :)
mirela158@wp.pl
Mogłabym prosić o tłumaczenie Breaking Dawn?? Proszę, proszę proszę ;) To już niestety obsesja, z góry bardzo dziękuje :):) mój adres: alus8@onet.eu
Bardzo proszę wyślij wszystko co masz w tym temacie na adres batka7@op.pl. Będę wdzięczn za wszystkie części.
JEny gdyby sie dalo ja bardzo prosze o te rozdzialy oczami Edwarda :) Bradzo prosze na maila : piesek94_94@o2.pl <plis>
a czy ja mogłabym też prosić o midnight sun? Mój mail to anka_wojciechowska@autograf.pl Bardzo mi na tym zależy w krótkim terminie. Z góry bije dzięki w pokłonach ;d
Ja też mogłabym dostać Midnight Sun po polsku bardzo proszę.Mój mail -ashley333@interia.pl
zgóry wielkie dzięki
blackberrybell@gmail.com - bylabym bardzo a to bardzo wdzieczna za wyslanie po polsku i po angielsku jesli ktos ma. Co prawda bardziej zalezy mi na polskim ale chetnie bym przeczytala w orginale. Z gory dziekuje ^^
hej ja też jestem maniaczką tej sagi:)
możecie mi przesłać po polsku BD i MS
błagam z góry dzięki pati17188@wp.pl
Hej hej Izusiu! Mogłabym również prosić o Breaking dawn po polsku? Z góry serdecznie dziekuję! :* Mój mail ola300387@op.pl
Mam jeszcze pytanie. Fanką Twilight jestem od niedawna i trochę się w tym gubię... Ile właściwie jest tych książek? Ja posiadam Zmierzch, Księżyc w nowiu, Zaćmienie oraz Midnight Sun...
Jeżeli ktoś ma to bardzo bym prosiła o Midnight Sun po polsku. Będę dozgonnie wdzięczna. littleJ@interia.eu
Bardzo, bardzo proszę o Midnight Sun po polsku... bardzo :)
gosia_chelsea@interia.pl
pliss... będę bardzo wdzięczna :)
Z góry dziękuję :)
Mogłabym prosić o tłumaczenie Breaking Dawn?? Proszę, proszę,proszę ;) to już obsesja:):) Moj adres : alus8@onet.eu
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=AliceCullenHale
tam macie i BD po polsku,
i MS ;)
miłego czytania!
hasło do Switu: czekolada
Bardzo, bardzo proszę o Midnight Sun po polsku... bardzo :)
erzengel@vp.pl
pliss... będę bardzo wdzięczna :)
Z góry dziękuję :)
Ja również bardzo, bardzo proszę o MS i BD po polsku!
Prooszę ;];]
Z góry dziękuję :):):)
dostępne 12 rozdziałów MS już przeczytałam, ale PRZED ŚWITEM chyba sie nie doczekam..błagam o nie
yoasia53@wp.pl
z góry dziękuje:)
Polski tytuł Breaking Dawn to " Przed świtem " a nie " świt " xD Ale mniejsza z tym ... jestem zawiedziona że Meyer nie skończy Midnight sun bo te 12 rozdziałów strasznie mi się podobało i kończą się przed njaciekawszymi wydażeniami ... jakie to okrutne xD Naszczęście mamy na pocieszenie film i z tego co wiem powstaną kolejne ekranizacje czyli Księżyc w nowiu i zaćmienie ... już nie moge się doczekać !!!
Błagam niech mi ktos przesle tlumaczenie breaking dawn jak najszybciej na email:
marta_xp@op.pl
z gory dzieki ;p!
proooooooooooosze..........xDnie moge bez tego zyc^^
Boziuuu...
Niech mi też ktoś wyśle na emaila czwartą część sagi po polsku i dwanaście części Edwarda .!
Będę baedzo wdzięczna,trzy pierwsze części mam, ale nie moge znleść czwartej i tych 12 czesci... .; (
lehadima@wp.pl
Ojoj Ja tez poproszę jestem wielką fanką ale nigdzie nie mogę znaleźć 4 części po Polsku ani 12 rozdziałów... proszę niech ktoś mi wyśle będę wdzięczna
ostrarybka@wp.pl
ja też jakbym mogła po polsku Breaking Dawn i te 12 rozdziałów ;) mój mail: martha-m@o2.pl
z góry thx!