PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 337357
3,6 52 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???

Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...

Twilight! "you are my life now"xP

Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)

Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!

ocenił(a) film na 3

I do ciebie również poleciały już te rozdzialiki.
Buziaki
Izusia

użytkownik usunięty
izu_sia

Wielkie dzieki!!!!:*
a tak wogole skad dowiedzieliscie sie o Zmierzchu?
Ja kupilam to przypadkiem, bo zabraklo mi 2 zl na Miasteczko Salem ale bynajmniej nie placze teraz z tego powodu:)

ocenił(a) film na 3

Skąd się dowiedziałam hm... Moja ulubiona autorka rysunków na deviantarcie rysowała ilustrację do książek J.K. Rowling i Stephanie Meyer, nie wiedziałam kim jest ta druga więc zaczęłam szukać. I jakoś tam wyszło że w szkolnej bibiliotece znalazłam Księżyc w Nowiu... a jako że to była druga część poprosiłam o odłożenie pierwszej jak będzie no i mnie wciągnęło :D I zakochałam się w tej sadzę... wielbie ją! :D

użytkownik usunięty
izu_sia

a ja teraz chwale niebiosa ze mojej mamie zachcialo sie four seasons blu cafe. Gdyby nie ona bylabym szczesliwa posiadaczka tego Miasteczka
czsami warto sprawiac matkom przyjemnosc
dzieki temu zakochalam sie w zmierzchu
i zarazilam nim kolejnych 5 osob, ktore jak ja czekaja na film:)

ocenił(a) film na 6

byłabym bardzo, bardzo wdzięczna za te kilka rozdziałów z perspektywy Edwarda ;)
mój meil: sunnivasol@interia.pl
z góry ogromne dzięki ;*

ocenił(a) film na 10
wind

a ja mam mały problem.
otrzymałam od Ciebie Izo BD za co jestem ci wdzięczna ale wyświetla mi się wiadomość że muszę wpisać hasło by przeczytać ;/
czy mogłabyś mi podać hasło lub przesłać jeszcze raz bo może jakiś błąd wystąpił. Byłabym szczęśliwa!

ocenił(a) film na 10
kolor_owa

a o Zmierzchu dowiedziłąm się od przyjaciółki. jestem jej za to wdzięczna
włąśnie próbuje zarazić druga przyjaciółke! skutecznie!

ocenił(a) film na 3
kolor_owa

sorka. zapomniałam. hasło to: czekolada
buziaki
izusia

ocenił(a) film na 10
izu_sia

spoko.nie ma sprawy

dzięki jeszcze raz :*

izu_sia

hej ja też jestem wielka maniaczką tej sagi:)
błagam was przyślijcie mi na e-maile wszystko co macie o BD i MS
z góry dzięki pati17188@wp.pl

wind

wiecie co ?nie spotkałam jeszcze osoby, która by przeczytała zmierzch i by w ogóle nie oszalała na jej punkcie.

ocenił(a) film na 6
bohaterka

ja też nie ;p widocznie taka magia tego 'zmierzchowego' światu ;]

ocenił(a) film na 10
wind

ojj, magia MAGIA!

sunnivasol@interia.pl - wysłane!

ocenił(a) film na 6
kolor_owa

dzięki, dzięki, dzięki, wielkie dzięki ;*

ocenił(a) film na 7
wind

Hej wszystkim:P
mógłby mi ktoś wysłac BD
po angielsku i po polsku.
I jak da radę to jeszcze
pozostałe części po angielsku?

Z góry bardzo,bardzo,bardzo dziękuję..:)

ocenił(a) film na 7
Marta__Joanna

oczywiście zapomniamał podac adres
Marta__Joanna@wp.pl
:P

Marta__Joanna

Mógłby ktoś mi wysłać MS ?
isiak24@op.pl
Z góry dzięki!!

kolor_owa

byłabym wdzięczna za rozdziały z perspektywy Edwarda, po polsku ;] olliexd@o2.pl
z góry dzięki ;**

izu_sia

hey :) chciałabym zebys mi wyslala 4 czesc Breaking Down Stephenie Meyer PO POLSKU i to oczami Ewdwarda rowniez!:) kurcze, naprawde bede wdziecznaaaaa! czekam zniecierpliwoscia!
moj mail: kaathrin91@o2.pl
!:)

izu_sia

Hej hej Izusiu! Mogłabym również prosić o Breaking dawn po polsku? Z góry serdecznie dziekuję! :* Mój mail ola300387@op.pl
Mam jeszcze pytanie. Fanką Twilight jestem od niedawna i trochę się w tym gubię... Ile właściwie jest tych książek? Ja posiadam Zmierzch, Księżyc w nowiu, Zaćmienie oraz Midnight Sun...

izu_sia

Witaj,
Mam duza prosbe czy masz moze te 4 tomy po polsku lub angielsku i moglabys mi przeslac na maila; moniaisia1@interia.pl.
Dzieki z gory

moniaisia1

Witaj!Masz moze już te 4 tomy po polsku lub angielsku i moglabys mi przeslac na maila: agneska2211@wp.pl. A jeśli nie masz, mogłabyś mi podać namiary na osobę od której mogłam bym je uzyskac? Pozdrawiam:)

izu_sia

jej. ja bym bardzo prosiła o te kilka rozdziałów z punktu widzenia Edwarda ;)
pigmejskipuszek@gmail.com

ocenił(a) film na 9
izu_sia

Mogłabyś również i mi wysłać ;> z góry dziękuję !! Już nie moge się doczekać aż zacznę czytać ^^ pozdrawiam !:D

izu_sia

hej-czy ja również mogłabym prosić o przesłanie na maila 4części sagi??będę niezmiernieeeee wdzięczna -konwalia82@gmail.com

izu_sia

Jeśli mogę to bardzo proszę o przesłanie mi polskiej wersji Breaking Dawn i jeśli masz te kilka rozdziałów Edwarda.Z góry wielkie dzięki! (kisalka7@poczta.fm)

użytkownik usunięty
izu_sia

Prosiłabym o tłumaczenie po polsku:*
I o te kilka rozdziałów o których wspomniałaś:)

anuska_11@wp.pl

izu_sia

nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale chciałabym abyś przesłała mi Breaking Down po polsku i Zmierzch według Edwarda na e-maila gaba1993@wp.pl dziękuje:*:*

izu_sia

hej!ja również bardzo proszę o przesłanie na mój adres:klaudia057@poczta.fm breaking down po polsku!!! Bardzo przoszę

ko_alka

Jestem w trakcie czytania 4. części- Świt. Z yego co wiem, ma być jeszcze 5.część z punktu widzenie Edwarda ;) Jak narazie czekam na premiere filmu. Czy ktoś może mie powiedziec kiedy ona bedzie w Polsce?
Bo spotkałam się z następującymi opcjami:
21.listopada, 5grudnia, 12grudnia, 16.stycznia. Tylko nadal nie wiem ktora jest prawdziwa !

P.S. Jeśli ktos chce przeczytać nieoficjalne tłumaczenie tej książki (Świtu), podaje adres strony: www.4shared.com.
Bardzo szybko się ściąga i wgl, także polecam ;)

użytkownik usunięty
igapudelska

ja mam 12 rozdziałów 5 części
jeśli chcesz mogę Ci przesłać podaj tylko adres
premiera filmu ma być 8 stycznia:P
ale 5 grudnia mają być pokazy przedpremierowe w największych miastach polski (ale jeszcze nie wiadomo dokładnie gdzie)
pozdrawiam

Prześlij mi te 12 rozdziałów jeśli możesz,
z góry dziękuję.
mój mail to isiak24@op.pl

użytkownik usunięty
Joo

juz przeslalam
sa swietne
milego czytania:)

dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będę wdzięczna do końca świata.

użytkownik usunięty

Strasznie proszę o MS (4 część) i te 12 rozdziałów. Będę wdzięczna:)
anuska_11@wp.pl

ko_alka

Zmierzch to seria, do której ciągle wracam, ostatnia część jest dla mnie średnia, ale tylko dlatego że musiałam się pożegnać z serią a bardzo nie lubię zakończeń wolę siedzieć w historii jak najdłużej i się nią delektować. Przynajmniej jest jakieś pocieszenie..film:)

ocenił(a) film na 4
momusi

MS .pl Plizzzz. Magia91@o2.pl Z góry wielkie dzięki ;*

ko_alka

dałabym się poćwiartować za te kilkanaście rozdziałów książki, gdzie narratorem jest Edward! uratujcie!:***
cytrynka1117@wp.pl

ocenił(a) film na 1
cytrynka1117

Ja bym bardzo prosiła o Breaking Dawn po polsku...;)
wiola_bobo_93@wp.pl
Z góry thx...:*

ocenił(a) film na 1
_ViOlA_

Ja bym bardzo prosiła o Breaking Dawn po polsku...;)
wiola_bobo_93@wp.pl
Z góry thx...:*

_ViOlA_

byłabym wdzięczna za rozdziały z perspektywy Edwarda, po polsku. olliexd@o2.pl
z góry dzięki ;**

Shanae

hej! ja też proszę o 5 część niuniii@o2.pl
z góry wielkie dzięki :) :) :)

użytkownik usunięty
Shanae

juz do Was to polecialo
sorki ze tak pozno
pozdrawiam

Mogłabym też poprosić o BD po ang. i pl? i koniecznie te rozdziały z pkt. widzenia Edwarda! kiara-m@o2.pl
z góry dzięki=*

ocenił(a) film na 8
lKiaral

JA TEŻ POPROSZĘ :) te rozdziału z punktu widzenia edwarda :) helatorun@autograf.pl

Hellenka

BD i MS in english i polish plis lilijka12_12@o2.pl

bellaswan

Cóż ja bym również była wdzięczna za te kilka rozdz. opisanych oczami Edwarda ;*
Mój mail: agusss.s@wp.pl
Z góry dzięki ;*

Yovel

wow ja tez poproszę!!! BD i MS po polsku tyle ile macie:D
marta-diana@wp.pl

elf91

http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=midnightsun&fid=18864811
Stąd możecie ściągnąć te 12 rozdziałów za darmo.

ko_alka

Ja też poproszę o ''Breaking Down'' po polsku
unendlichkeit1@op.pl
Z góry WIELKIE DZIĘKI