PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 337357
3,6 52 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???

Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...

Twilight! "you are my life now"xP

Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)

Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!

ocenił(a) film na 1
ko_alka

Na kontynuację się nie zanosi. Breaking Dawn to koniec i tyle. Pisanie kolejnych części byłoby żerowaniem na popularności. Meyer chyba tego nie zrobi i ostatnią książką związana ze Zmierzchem będzie Midnight Sun.

ocenił(a) film na 10
belliesan

tak. też myślę ze to koniec.
poza tym mam nadzieję ze steph wyda cała sagę z perspektywy edwarda
czytam midnight sun i iuważam żde jest cudowna

ps. tez mam obsesję!

kolor_owa

Steph powiedziała, że w tej chwili musi trochę odpocząć od tej historii, ale nie opuści swoich wampirków ;) Tyle, że mogła to powiedzieć w kontekście Midnight Sun :D Ale nie przejmujcie się! Czekają na nas właśnie Midnight Sun, Oficjalny przewodnik po świecie Zmierzchu, który wyjdzie w USA na święta, całe 3 ekranizacje (prócz tej tuż przed nami), a Stephanie powiedziała również, że MOŻE opublikuje jakieś fragmenty z Forever Dawn!!! (dla niezorientowanych jest to 700 stronicowa kontynuacja Twilight, która była pierwszą wersją, bardzo różną od tych kontynuacji, które czytaliśmy... przede wszystkim [info dla TEAM EDWARD] Jacob nie był z Bellą tak blisko :D Czemu tego nie wydała??)
Pozdrawiam kochani fani ;*

PS. Polecam serdecznie Intruza. Jest wspaniały i swoją niezwykłością zdecydowanie dorównuje Twilight :D

Finding_Neverland

Hej
wiesz moze gdzie mozna znaleść polskie tłumaczenie Midnight Sun ? bo jaj mam coś ale nie całość
pozdrawiam i z góry dziekuje:0

użytkownik usunięty
magdap339

MS to tylko 12 rozdziałów. więcej w necie nie ma, bo więcej nie wyciekło.

najnowsze3 wiesci dla fanow sagi "zmierzchu" oczywiscie jak wam wiadomo wycieklo jak do tej pory tylko 12 czesci midnight sun ale ci z was ktorzy spragnienie sa wiecej mam dobre wiesci mam kolejne 3 rozdzialy 13, 14, 15 posiadam rowniez troche dodatkow takich jak usuniete fragmenty wszystkich chetnych , ktorzy rowniez kochaja zmierzch zapraszam do wyslania maila z prozba o przeslanie a ja chetnie sie podziele :)

niunka1990

czy mogłabyś mi wysłąć te 3 rozdziały i oraz usunięte fragmenty...była bym Ci bardzo w dzięczna :) Z góry dziekuje i pozdrawiam :]

niunka1990

Przepraszam zaponiałam podać maila- jestem podekscytowana że jest jeszcze coś co nie przeczytałam - meg999@interia.eu

niunka1990

hej hej ja przeczytalam wszystkie te 4 czesci zmierzchu no i MS ale 12 rozdzialow z tego co widze masz jeszcze 3 albo i wiecej jakbys mogla mi wyslac bylabym bardzo wdzieczna:) pozdawiam:)

niunka1990

Witam. Bylabym wdzieczna za przeslanie dodatkowych rozdzialow oraz tych dodatkowych, usunietych materialow na adres: m.uramowska@wp.pl
Bardzo dziekuje.

niunka1990

Bardzo prosze o przeslanie na adres: m.uramowska@wp.pl
Dziekuje :)

ocenił(a) film na 6
niunka1990

to ja poproszę;))

Przyłączam się do rozgorączkowanych fanów;)))
Z góry dziękuję;)

mój mail: anetka129@interia.pl

ocenił(a) film na 10
niunka1990

ja tez bym bardzo prosila o te kolejny 3 rozdialy: ewuniakren@op.pl z gory dzieki;)

niunka1990

Gdyby ktoś mi wysłał MS od 13 rozdziału (łaznie z nim) była bym wdzięczna.
e-mail: kbajko@o2.pl

niunka1990

Witam

Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych rozdziałów. Byłabym bardzo wdzięczna. Myślę, że potrzebny bądzie e-mail to rihanna222@amorki.pl
z góry dziękuję. :)

niunka1990

acha jeszcze jedno. mam nadzieję że prześlesz mi to szybko, bo ja po nocach nie śpię bo jestem ciekawa co będzie dalej dlatego że przeczytałam już te 12 rozdziałów i to mnie właśnie martwi.
POdziękuję jeszcze po otrzymaniu reszty rozdziałów.

ocenił(a) film na 6
rihanna222

to ja też poprosze dalsze rozdziały mój adres adzikw@buziaczek.pl

ocenił(a) film na 10
adzikw

a nie dostaniesz!

ocenił(a) film na 6
niunka1990

hey, ja też bym bardzo bardzo prosiła o przesłanie! :)
zosiap0@op.pl
pozdrawiam, zosia

niunka1990

ja tez poprosze te 3 rozdziały i usunięte fragmenty:)
czekolada_90@interia.pl
z góry dziękuję :)

niunka1990

Ja bym prosiła o wszystko co masz związane ze Zmierzchem ;)

ocenił(a) film na 6
belliesan

nieprzejmuj się ja też dostałam świra aż wszyscy mają mnie dosyć w domu i w szkole bo ciągla coś o tm nawijam . Niestety niemoge powiedzieć czy to prawda bo przeczytałam to na wikipedi a tam każdy może coś dodać ale tam pisze , że mam być 5 część pisana z perspektywy Edwarda.

ocenił(a) film na 6
belliesan

Jak ktoś chce Breaking Down to wyślle tylko piszcie na adzikw@buziaczek.pl bo wysłałam paru osobom ale trudno sie połapać komu zwłaszcza że piszemy nowe wiadomości na 1 i 6 stronie.

adzikw

Ja także serdecznie proszę o e-booki Stephenie Meyer po angielsku: kicikotek@wp.pl. Byłby to fantastyczny prezent na Święta dla mnie. ;-) Z góry dziękuję i pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
adzikw

oh, ja też bym prosiła Breaking Dawn (mam nadzieję że po polsku) na maila:
miczka666@interia.pl
z góry dziękuję :)

ko_alka

Moim zdaniem nie powinna pisać więcej. Nowe części byłby pisane "na siłę" i dla kasy. Najlepiej zakończyć historię Edwarda i Belli, gdy jest na fali. Ale z drugiej strony będę tęsknić za tym wyczekiwaniem na nową część;/

ocenił(a) film na 10
ko_alka

ko_alka nie martw się, było wiele książek przed Twilight, będzie i wiele po... więc na pewno będziemy miały jeszcze za czym tęsknić...

aniolqq

tak, ponoć kontunuacji nie ma być. MOżE wyjdzie midnight sun, ale dopiero wtedy, kiedy steph się przełamie i zacznie dalej pisać.
oby szybko.

ocenił(a) film na 4
bohaterka

mam nadzieje że nie będzie więcej części, bo jak to było pisane już wcześniej to by było już na siłe i dla kasy.
tak jak np. to że planują 10cz Tańca z gwiazdami ;/

corneillle

Moim zdaniem BD kończy się dobrze i mam nadzieje że nie bedzie kontynuacji. Ale mam nadzieje ze wydadzą MS.

ocenił(a) film na 1
Bluuu

Jeżeli ktoś chce to mam e-book 'a Breaking Dawn po angielsku i po polsku . ; ))

Podać e-maile . ; D

Bad_Girl_

Ja bym bardzo prosił po polsku... Wielkie dzięki!!!
mariusz127@neostrada.pl

Bad_Girl_

GOsh,po polsku proszę!!! Zaraz mi serce wyskoczy. tinsley_waverly@interia.eu

ocenił(a) film na 4
Bad_Girl_

ja poprosze po polsku
skiercia16@wp.pl

Bad_Girl_

Ja również poprosze po polsku jogulek20@wp.pl :):)

Bad_Girl_

Bardzo proszę o polską wersje :)
niccoll.niccoll@gmail.com

ocenił(a) film na 10
Bad_Girl_

J bym bardzo prosiła:]
kuku27@poczta.onet.pl

ocenił(a) film na 7
Bad_Girl_

ja poprosze po polsku i te 12 rozdziałów :paulina_183@interia.eu , Dzieki:D

Bad_Girl_

myszeczka_91@interia.pl bardzo bardzo bardzo prosze!!!!

Bad_Girl_

myszeczka_91@interia.pl bardzo bardzo bardzo prosze

Bad_Girl_

hej ja też jestem maniaczką tej sagi:)
możecie mi przesłać po polsku BD i MS
błagam z góry dzięki pati17188@wp.pl

Bad_Girl_

lmh@tlen.pl po polsku:) pozdrawiam i dziękuję:)

ocenił(a) film na 10
Bad_Girl_

będę baaardzo wdzięczna za polski :P
mag22nova@gmail.com

Bad_Girl_

anialitwinowicz@wp.pl

proszę, błagam ale po ANgielksu....!!!!;))))

Bad_Girl_

mogłabym prosic o breaking dawn po polsku ;D? moj e-mail to: neosakura@interia.pl z gory dzieki ;)

Bad_Girl_

proszę po angielsku ;DDDD

anialitwinowicz@wp.pl

Bad_Girl_

ja tez poprosze mloda_184@o2.pl z gory dzieki:)

Bad_Girl_

Ja również poproszę o link do breaking down, mój e-mail to pszczolk@o2.pl Cciałabym link i po polsku i po angielsku.
Z góry dziękuję, już się nie mogę doczekać!

Bad_Girl_

A czy mogłabym prosić o obie wersje językowe. Mój mail to anka_wojciechowska@autograf.pl Dzięki, dzięki,dzięki z góry :*

ocenił(a) film na 6
Bad_Girl_

hej jakbys mogla to dla mnie rowniez (po polsku) :) margaretka4@o2.pl