No właśnie macie coś z wampira? ja na przykład od zawsze mam lodowate ręce, nogi i w ogóle cała jestem lodowata, zawsze. Kiedyś mnie to denerwowało, ale po przeczytaniu Zmierzchu zaczęłam być z tego dumna:) A wy?
oo no własnie mam jeszcze ostro podkrązone sine oczy [musze smarować maścią ze świetlikiem] kły też mam xD
o tak ja też mam strasznie zimne ręce ;)) po obejrzeniu filmu też się ze
mnie śmieli w rodzinie że mam coś z wampira ze caly czas takie zimne ;))
Nie wiedziałam,że tylu krwiopijców błąka się po świecie ;)I to wszystko moja rodzina ;) Ja mam zmieniające kolor oczy(w zimie ciemne,w lecie prawie złote),nienawidzę jedzenia (mogę być wampirzycą na głodzie....),mam zawsze,ale to ZAWSZE zimne ręce,kły zachowały się mimo aparatu :) oprócz tego:blada cera,cienie pod oczami,wyostrzone zmysły (widzę świetnie nawet po ciemku; słyszę zza ściany jak komuś dzwoni telefon;krew wyczuwam na kilometr) i oczywiście niezwykła intuicja....A jak się zdenerwuję,to ludzie sami schodzą mi z drogi....
Pozdrawiam wszystkie wampiry na FilmWebie!
Poszli się pociąć. Macie tu, wąpirzęta, czosnku:
http://www.wole-ole.pl/images/przekaski/p_360_czosnek_bialy.jpg
http://zdrowejedzenie.blox.pl/resource/czosnek1.jpg
http://www.wsr.opole.uw.gov.pl/1konserwator/obszary/rys/czosnek.jpg
http://w506.wrzuta.pl/audio/9JVSFKfJZBu/taniec_wampirow_1-_02._czosnek
wy nasze kochane, dziwne wampirzątka, wiecie co robią światowej klasy wampiry jak Volturi itd. NIE UKAZUJĄ SIĘ !! zróbcie to samo, jeżeli chcecie spędzić życie w domach a nie w pokojach bez klamek. tak się zakopcie, wejdźcie do waszych jaskiń albo pod łóżko albo do piwnicy albo do WC albo gdzie chcecie.. tak dla waszego dobra.
a i udawajcie chociaż w miarę możliwości, że z psychiką ok,ok?
nie ma się z czego cieszyć, najprawdopodobniej większosc z was ma problemy z tarczycą albo krązeniem...
popieram panią powyżej .. tylko poza tarczycą i krązeniem większość z tych idiotów, ma problemy z głową. ;) pozdrawiam <normalnych>
no dokładnie to wcale nie jest zabawne...
co teraz bedzie?
"ależ skąd panie doktorze, moje lodowate dłonie wcale nie oznaczają zaburzeń krążenia, to dlatego że przeczytałam Zmierzch i odkryłam w sobie wampira, a poza tym jestem nieśmiertelna"
a no i wreszcie jakieś pozdrowienia dla mnie! ;D
myslałam, że nigdy się nie doczekam xD
po przeczytaniu paru komentarzy stwierdzam jedno, niektórzy na tym forum to idioci, no bez jaj ludzie na prawdę macie takie poryte mózgi ?? Może któryś z was zamienia się w nietoperza ?? :/
ale beka jest :D jedni muszą z siebie robić idiotów, żeby drudzy mogli się pośmiać haha
pozdrawiam
Witam.
Większość tych śmiesznych wpisów zostało dodanych przez dzieciaki, które starają się
jakoś wyodrębnić spośród tłumu. To tak jak subkultury i inne "wynalazki". Mali chłopcy często chcą być supermanem, spider manem albo jakąś inną super postacią. Myślę że z wiekiem każdy z tego wyrośnie. Jeżeli nie to może się to skończyć w szpitalu dla ludzi umysłowo chorych. dla wszystkich pseudo-wampirów polecam film "Pocałunek wampira" w którym Nicolas Cage gra takiego czubka który wierzy że jest wampirem...
Po pierwsze,"Zmierzch" lubią nie tylko nastolatki.
Po drugie,co jest złego w tym,że ktoś chce się wyróżnić z tłumu? Ty nie bawiłeś się w supermana w młodszym wieku?
Po trzecie,jeżeli nawet ktoś uważa że jest wampirem,lub po prostu zauważył z nimi pewne podobieństwa,to nie należy od razu zakładać,że jest chory psychicznie-może po prostu ma poczucie humoru i nie bierze wszystkiego tak śmiertelnie poważnie.....
Bawiłem się w różne zabawy. Ale dorosłem i to również polecam innym, jeżeli nie są już dziećmi biegającymi w pelerynkach i udającymi wampirki ;)
Ja się błyszczę w słońcu. I ludzie się ze mnie śmieją, że się obsypałem brokatem. Okropnie się z tym czuję, mam ciało potwora, jadę do Volturich się zabić :(
ja mam chorobę przerostu tkanki gąbczstej krocza prościej mówiąc mam 70cmetrowego pindola czy wampiry z ze zmierzchu tez miały takie interesy bo laski tak lecą na ten zmierzch i pationa to pewnie dla tego ,a ja nie wiem bo nie oglądałem go bo siedze teraz w szpialu proszę o odpowiedz
oj wątpliwe z tym pindolem ;p bo pattison był prawiczkiem i nikt nie wiedział . trzeba czekać do 3 części ..albo 4 . bądz cierpliwy ;p
To szkoda chłopa w tym wieku... Ja rozumiem że można grać postać prawiczka, np. Edka Kulena ale Pattison to aktor który w tym wieku uprawiając rękodzieło byłby co najmniej dziwny. Może to gej??
Ja przypominam nosferatu z "Nosferatu symfonia grozy"
http://gfx.filmweb.pl/ph/07/00/30700/89687.1.jpg
A ja z wampira mam ... powiem Tobie kiedy indziej.
Ale znam dobry dowcip o wampirach.
Na wycieczkę w góry jadą jednym samochodem trzy wampiry, amerykański, rosyjski i polski. W pewnym momencie samochód staje i nie chce jechać dalej. Amerykański wampir mówi, że gdyby to był Chevrolet to nigdy by się nie rozkraczył w połowie drogi, rosyjski wampir odpowiada, że gdyby to była Wołga to już godzinę temu byliby na miejscu. A polski wampir podchodzi do bagażnika, otwiera klapę i mówi do niemieckiego wampira, który spogląda na niego zaspanym wzrokiem - Twoje BMW jest tylko na niemieckie drogi. Tak, ponieważ po Polskich drogach trzeba latać - odparł niemiecki wampir.
Założyłam konto specjalnie żeby odpowiedzieć na ten temat xD to tak: Kiedy jest dzień mam zielone oczy, kiedy jest noc mam brązowe (podchodzące w czerwień), cierpię na bezsenność (od urodzenia), mam takie kły że moja ciotka mówi że się mnie boi (wszystkie kobiety od strony mojej matki mają takie kły), kiedy się skaleczę np. w palec ssę go niekontrolowanie, jestem blada, dosłownie nie nienawidzę słońca, mam wyostrzony słuch- pamiętam jak rok temu siedziałam na lekcji, mój kolega zaczął stukać ołówkiem o ławkę (dla mnie to było głośne) spojrzałam na niego ze złością, wtedy on spadł z krzesła -.-, kiedyś pokłóciłam się z kolegą, odwróciłam się i chciałam odejść wtedy poczułam że chce mnie złapać za ramię, szybko złapałam go ze rękę i pociągnęłam tak do przodu, że wylądował na twarzy przed mną xD (zrobiłam to jedną ręką)
:F (przepraszam, musiałam to zrobić… męczyłoby mnie to do końca życia, gdybym tego nie zrobiła)
Ja nie dość że jestem lodowata, to mam strasznie ostre kły:P Na moje ugryzienie nie ma Bata:P
oni pożyczają od nowo opróżnionych z krwi ;p hehe
tylko gorzej jak pożywiają się zwierzętami;p
leeeeee
jestem blada jak trup i mam wampirze kły dosłownie i nikogo innego tego typu w moim otoczeniu nie widziałam....