PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486991}

Zombie SS

Død snø
2009
5,5 19 tys. ocen
5,5 10 1 19365
6,1 9 krytyków
Zombie SS
powrót do forum filmu Zombie SS

Filmy Gore tego typu mają być tak beznadziejne, że aż śmieszne. W przypadku Zombie SS film jest tak beznadziejny, że przestaje być śmieszny.

Nikt nie wymaga od takiego filmu świetnej czy nawet dobrej fabuły, niezłych aktorów czy efektów. Ma się lać krew, mają latać flaki i inne wnętrzności ludzkie/zombie/czegokolwiek innego. Oglądam ten film 40 minut i widzię beznadzejny film i aktorów którzy wydają się próbować grać... Wychodzi to na tyle żałośnie, że chcę wyłączyć ale przeczytałem, że to Gore więc czekam.

Zaczęła się jatka, w takich momentach powinienem zacząć się śmiać a tu? Patrzę na ścianę i przy tym filmie wydaje mi się niezwykle interesująca.

Jedynie scena

[spoiler]

kiedy ta dziewczyna na drzewie rzuca tym ptakiem w zombie

[/spoiler]

Potrafiła mnie rozbawić.

Moja ocena ? 1/10

ocenił(a) film na 4
FlashMob

To prawda, marny ten film, nie udał się Norwegom. Bezbarwny, nudny, humor na niskim poziomie, sztuczna gra aktorów, nic dobrego nie można napisać o tym filmie, naciągane 4/10

FlashMob

to nie jest gore, patrz na film "pig" ;P

ocenił(a) film na 3
FlashMob

Jak dla mnie- bezpłciowy trochę i naciągany, nawet flaki nie latały tak jak powinny.

wilczekkasia

Chyba kpisz! choćby za śmieszne teksty i sceny powinieneś dać więcej niż 1, tendencyjnie oceniłeś to, ba mam nawet wrażenie że wyłączyłeś po paru minutach, bo pozostali choć im się nie podobało dali po 3 lub 4 .

ocenił(a) film na 7
wilczekkasia

Druga połowa filmu zdecydowanie udana:)Sprawnie nakręcony, kilka śmiesznych momentów, zombie, krew, flaki, ogółem spox. Do piwka w sam raz.

ocenił(a) film na 7
FlashMob

Hej. Czyli mamy zrozumieć że sceny takie jak wspinanie się po flakach potraktowałeś w 100% na poważnie?

ocenił(a) film na 9
FlashMob

chlopcze widac ze nie wiesz co to jest gore.

ocenił(a) film na 8
FlashMob

Najlepsze było jak sobie koleś rękę amputował piłą motorową! Buahaha. Ale bzdura:)

ocenił(a) film na 8
Egaher

Amputacja plus rzut ptakiem, oraz twarz pułkownika.

ocenił(a) film na 7
FlashMob

To prawda, że film rozkręcał się powoli, ale jak się rozkręcił, to już było gore, oczywiście absurdalne, ale jakie ma być ? Dawanie oceny 1, to jak już ktoś tu stwierdził, to albo oznaka hejtowania, albo faktycznie wyłączenia filmu przed momentem, gdy faktycznie zaczęło się.

ocenił(a) film na 4
FlashMob

DNO MUŁU

ocenił(a) film na 8
jeruzalem2013

Zal mi cie. Poważnie.

ocenił(a) film na 4
32ywis

żal to ci dupę ścika , że ten gniot sie tylko Tobie podobał

ocenił(a) film na 8
jeruzalem2013

Średnia 5.5/10 to dużo jak horror także chyba nie tylko mi przypadł do gustu.

ocenił(a) film na 7
32ywis

Zgadza się, nie tylko Tobie

ocenił(a) film na 8
FlashMob

Ale tu młotków bez poczucia humoru, przerażacie mnie, kmiotki :D
Bardzo zabawne i dodatkowo lubię kino skandynawskie, więc ogony pod siebie i nie marudzić. :D

ocenił(a) film na 7
taxipompey

Co racja, to racja