Film baaardzo dobry.Potrzeba tylko skupienia żeby go zrozumiec i wtedy wszystko jest jasne.Skopmlikowany ale dający wiele do myślenia.Fabuła podobna do "Drabiny Jakubowej"
Dokladnie, znakomity film, trzeba główkować, wczuć się, wtedy się dopatrzy głębi tego filmu. Swiat to iluzja... Pozdrawiam
Dokładnie. Sporo mi zajęło żeby w ogóle pojąc o co chodzi w tym filmie. Musiałam go obejrzeć co najmniej 2 razy ;) zwracając uwagę na każdy szczegół. Arcydzieło!
Ja az tak długo gimnastykować się nie musiałam ale troszke ambitnie zrobiony ten film! Dla byle głąba raczej nie do pojęcia:) a dla ludzi z wyobraźnią i otwartym umysłem bomba!
nic w tym filmie trudnego do zrozumienia nie było, że się tak musisz intelektem wywyższać ponad reszte ludzi. To, że zrozumiałaś ostatnia scenę, w której wszystko było podane jak na tacy nie robi z Ciebie super-inteligenta.
No w sumie, ja nie oglądałem go od samego początku, a mimo wszystko zrozumiałem metaforę i przesłanie, które tak na prawdę odsłania się pod koniec filmu. Chociaż z drugiej strony pozostają pewne niedomówienia i niejasności.