Zostawić Las Vegas

Leaving Las Vegas
1995
7,6 45 tys. ocen
7,6 10 1 45442
7,2 26 krytyków
Zostawić Las Vegas
powrót do forum filmu Zostawić Las Vegas

Film spodobał mi się od pierwszej minuty.Często jest tak,że wiele obrazów dopiero się rozkręca w trakcie trwania.Z tym jest inaczej.Zaskoczył mnie pod wieloma względami.Sama historia jest tragiczna,ale piękna jednocześnie w tym tragizmie.Wręcz szokujący jest fakt,jak alkohol może wyniszczyć człowieka.Moje zdanie odnośnie Nicholasa zmieniło się o 180 stopni.Jakoś nigdy nie przepadałem za tym aktorem,ale widzę,że nie miałem racji.Swoją rolę zagrał po mistrzowsku.Ta sama sytuacja przedstawia się u Elisabeth.Kobieta nie dość,że piękna,to jeszcze tak totalnie utalentowana.Oscar jej się należał z całą pewnością!!! Oboje z Cage'm stworzyli wspaniałą parę.U mnie ten film otrzymuje 10/10,i wchodzi na listę moich ulubionych dzieł.

Martin_Eden

Wyjdz i juz nie wracaj
Idź sie utop, kaleko bez mozgu... jak czytam takie wypociny jak twoje to rzygac mi sie chce "szokujący jest fakt,jak alkohol może wyniszczyć człowieka" - co to ma do ch....y być?! Popracuj najpierw w jakims zeszyciku zanim zaczniesz cos pisac na forum publicznym... dobrze ci radze, nie zmuszaj innych do czytania twoich posranych wywodow..

Ziggy_2

Troche kultury
Droga panno!Mam prawo do własnego zdania,i będę pisać co mi się podoba.Nie popisuj się swoim chamstwem,bo nie masz czym.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ziggy_2

Przykro mi
z twojego powodu.Wszystko co piszesz nie robi na mnie żadnego wrażenia:)))

Martin_Eden

"szokujący jest fakt,jak alkohol może wyniszczyć człowieka" - co to ma do ch....y być?
Ziggy - co tam u Ciebie?

aniolek1234

prawdziwi POLACY też istnieją na forum ... (Ziggy i ten drugi co się teraz włączył). Autorze tematu - masz pełną racje, film gENIALNY i smutny zarazem. ALe naprawdę Nicholas to świetny aktor, obejrzyj z nim Dzikosc Serca, Bez Twarzy, Ptasiek. Nie bluźnij więcej ze NC to kiepski aktor ;D. Dobrze, że zmieniłeś swoje poglądy!

Martin_Eden

Zgadzam się z opinią Martina Edena. Film jest rewelacyjny!
Oczywiście każdy ma prawo do własnej oceny. Jednak polemika, Ziggy
i abstynencie, nie może być rynsztokiem. Są inne, cywilizowane, sposoby wyrażania własnego zdania. Proszę, nie popisujcie się chamstwem.

DomPatryk

Ziggy i abstynent to właśnie przykłady tego jak alkohol szkodzi zwłaszcza na mózg :)