PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110687}

Zupełnie jak miłość

A Lot Like Love
2005
7,0 58 tys. ocen
7,0 10 1 57623
5,4 7 krytyków
Zupełnie jak miłość
powrót do forum filmu Zupełnie jak miłość

Za kazdym razem ,gdy ogladam ten film tęsknie za tym co kiedys straciłem ,a nie doceniałem. Miałem to w garści ,ale los wówczas podpowiadał mi inaczej.Teraz wiem że ten LOS robił mnie po prostu w konia.
Miłość to sens życia,jesli jest inaczej to nie jest to zycie

mkbranik

Dlatego, tak jak już napisałam w innym wątku zawsze warto próbować, nawet jeśli mielibyśmy się bardzo rozczarować.

mkbranik

Hm.... poruszyła mnie szczerość tego komentarza.... Czy skończyło się jak w filmie? Wróciła?

Przepraszam, że pytam.....

kwiatuszek_taktak

Nie.To było w 87 roku. pozniej ja sie ozeniłem pozniej sie rozwiodłem a teraz jestem 10lat w innym całkiem zwiazku.Ale czasami mysle o tym. Kazdy ma to swoje coś co stracił bezpowrotnie. Ale film ekstra

ocenił(a) film na 7
mkbranik

też przeżyłam podobną historie jak w filmie ale mialam dosc takiej hustawki nastrojów

obcy66001

taki life. Tak jak kiedyś ktoś powiedział w filmie ,,każdy ma swoje pożegnanie z Afryką'' ale i tak zycie jest piekne

mkbranik

Minęło parę dobrych lat i raczej nie liczę by autor wątku jeszcze tu zaglądał. Mimo to spróbuję. Bardzo mnie zmartwił twój post, nie wyobrażam sobie życia z druga osobą bez miłości (tej zdrowo pojmowanej oczywiście) i nie wiem czy byłabym w stanie żyć z taką świadomością, że ją straciłam i poddałam się bez walki, by ja odzyskać. Twój komentarz skłonił mnie do zajrzenia w czeluścia internetów z hasłem "żałuję że się z nią/nim rozstałam/em" i jestem przerażona. Przerażona, ale nie wiem czym bardziej? Czy tym że tych osób jest aż tak dużo, czy tym że są takimi tchórzami, prawie każde z nich nie zrobiło nic, żeby odezwać się do tej osoby, coś naprawić. Ze strachu...

sklepbiedronka

Myślę, że nawet jeśli kiedyś otworzymy oczy po stracie, to nawet podejmując próbę, ta osoba może już nas po prostu nie chcieć, bo widzisz że jest szczęśliwa z kimś innym.