Zupełnie jak miłość

A Lot Like Love
2005
7,0 58 tys. ocen
7,0 10 1 57657
5,8 6 krytyków
Zupełnie jak miłość
powrót do forum filmu Zupełnie jak miłość

Ktoś zupełnie zapomniał, żę film powinien mieć akcję a nie tylko kupę niepasujących do siebie scen. Raczej odradzam próbę obejrzenia -nuda!! 3/10

Trent9

hm troszke dziwna wypowiedz.. Po pierwsze od kiedy komedie romantyczne maja jakas akcje?! to nie film sensacyjny :) ani katastroficzny.. ma byc przyjemny.. nie wiem gdzie tam byly jakies nie pasujace do siebie sceny,ale ok..

ocenił(a) film na 1
Kuleczka_

Zgadzam się z Trend9-ten film jest po prostu bardzo nudny , a do ,,Love Story" mu bardzo daleko. Moja ocena-1.

ocenił(a) film na 7
Trent9

Zgadzam sie film byl troche nudnawy. Konczy sie jak prawie kazdy film tego rodzaju. Ttylko - tego czegos - mu braklo. Szkoda.
Pozdrowienia.

Trent9

Zgadzam się-oglądam ale nie obejrzałam do końca bo to jest takie nudne-juz zaczyna się coś w miare dziac a tu pokazują cos innego:/
Nie polecam.

ocenił(a) film na 8
Trent9

Hm. Ciekawe czy potraficie napisać coś więcej oprócz słowa "nudne"? Wszyscy się powtarzacie, a nie potraficie rozwinąć myśli. Dziwne.

ocenił(a) film na 1
Trent9

ani ciekawy, ani pomysłowy, ani śmieszny, ani zaskakujący, strata czasu. b e z n a dz i e j n y.

ocenił(a) film na 10
Divian

a mi się bardzo podobał!!! Nie był nudny, a aktorzy byli dobrze dobrani i świetnie zagrali swoje role. Szczególnie siostra głównego bohatera :P