6,8 17 tys. ocen
6,8 10 1 17185
7,3 33 krytyków
eXistenZ
powrót do forum filmu eXistenZ

Jakie będzie zakoczenie można się spodziewac po pierwszych 15-20 minutach filmu. Trochę się nim rozczarowałem.

ocenił(a) film na 10
kaszojad

co ty gadasz włąsnie ze zakonczenia nie mozna sie nawet doszukac 2 dni po filmie dlatego ze film niema oficjalnego zakonczenia.
Chyba go nie oglądałes do konca skoro uwarzasz ze ma zakonczenie , moze sie tak wydawac bo z pozoru niby pierwsze wyjscie z systemu jest juz zakonczeniem gry ale zapewniam cie ze jesli obejrzysz do konca to przynajmniej dwa lub trzy razy bedziesz myslał ze to juz koniec filmu po czym akcja znów gwałtowienie przybierze bardzo dynamiczny bieg wydarzeń.
TEN FILM TO PRAWDZIWE ARCYDZIEłO!!

TYLKO TEN GATUNEK NIE NALEZY DO łąTWO POJMOWANYC.

ocenił(a) film na 7
arkadiomorale

no nie tak do końca. już po 15 minutach miałam wrażenie, że będzie motyw że "to wszystko dzieje się w grze" (: a to że wychodziły gry w grze, gry w grze w grze i tak dalej to już oddzielny temat. podobał mi się, ale też bez sensacji, stąd 6/10 (czyli: niezły).
bo w gruncie rzeczy- pomysł jest doskonały. nie jestem wskazać w którym konkretnym momencie powinęła się noga, ale całość mnie nie zachwyciła. po prostu.

ocenił(a) film na 7
postblue

nie jestem w stanie wskazać*
(błędy, błędy)