Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy mógłby ktoś napisać o kolejności przyznawania Oskarów? Chodzi mi głównie o te topowe
kategorie jak film aktorzy scenariusz i reżyseria. Myślę o tym czy mogę na późniejszą godzinę
nastawić budzik i ominąć te jak dla mnie mniej ważniejsze kategorie.

to dla mnie ważne

Prosze podajcie jakiś działający link do canal + , sprawdzałem te podawane wcześniej na forum nie
działają albo nie ma dostępu albo jeszcze coś innego... Byłbym wdzięczny

Jak ktoś ma link do transmisji z czerwonego dywanu to proszę pomóżcie człowiekowi i wrzućcie ;)

jw

Muszę się przyznać, że z dużą ciekawością prześledziłem wątek popularności filmu "American Hustle" na filmwebowym forum. Właściwie to dziwi mnie tak małe zainteresowanie tym tytułem, nie tylko na forum, ale przede wszystkim pośród typów, i w samych wynikach ankiety. I jak zauważyłem podobna tendencja (ignorowania tego...

więcej

Ogólnie te Oscary to ostatnimi czasy lipa, albo wygrywają aktorzy młodzi, po jednej raptem dobrej
roli, albo inni są cały czas nominowani jak Dicaprio i szczerze nie rozumiem jak po tych
wszystkich dobrych rolach dlaczego jeszcze go nie dostał. Począwszy od Co gryzie Gilberta
Grapea, Chłopięcy świat, Krwawy...

Jak myślicie, czy należy mu się Oscar za zdjęcia. Większość ekspertów uważa że jest to dosyć
kontrowersyjne, ale jestem ciekaw opinii, że tak powiem, "zwykłych śmiertelników". Ja osobiście
myślę, że mu się on należy, na pewno efekty i montaż zrobiły swoje, ale to nie znaczy, że sam
Lubezki nic nie robił. Poza nim...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

i kiedy będzie ok? bo wykupiłam już pakiet, i chciałabym ogladać po polsku