wprowadziliśmy drobne zmiany na profilu (graficzne, jak również związane z umiejscowieniem niektórych elementów).

w najbliższym czasie na profil powróci opcje "dodaj do ulubionych" (wraz z listą ulubionych użytkowników umiejscowiona pod zakładką znajomi)

planujemy też, że sami użytkownicy będą mogli ustawiać wedle własnych preferencji kolejność elementów znajdujących się w prawej kolumnie (mam na myśli: "recenzje", "blog", "wysoko oceniane", "seriale, które oglądam", "ostatnio oglądane/chce obejrzeć"). dodatkowo w przypadku blogów myślimy nad możliwością prezentacji na profilu ostatniego wpisu w całości, wedle ustawień właściciela profila [w przypadku całego powyższego punktu nie podam w tej chwili dokładnego terminu prac]

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Xzar

Bardzo dobra wiadomość zwłaszcza z ulubionymi filmami bo to co teraz jest na nowym FW to koszmar, a zmiany na blogach są widoczne i przyznaje że pozytywnie je oceniam choć poprawki są potrzebne szczególnie w prezentacji tematów na blogach użytkowników.

EHNATON2

w moim poście mowa o "ulubionych użytkownikach"

Xzar

No nareszcie dobre wiadomości!:) Bardzo się cieszę, że Ulubieni Użytkownicy powrócą! DZIĘKUJĘ:)

Xzar

Nie doczytałem w nawiasie ,no to szkoda że tylko to zamierzacie poprawić, obecnie ulubione tytuły są wymieszane z oglądanymi i ocenionymi, jeden wielki kocioł by dojść do tego i klikać kilka rzeczy by je zobaczyć.
Nie można zrobić jednej zakładki jak jest w starym FW bo w nowym to porażka!

Xzar

Czy przy okazji powrotu ulubionych użytkowników planujecie również powrót opcji "Oni polecają" i "jakie filmy ocenili ostatnio" ?

Xzar

Chyba lepiej byłoby w miejsce gatunków najczęściej oglądanych dać opis, który teraz jest pod awatarem. Nie wiem po co w sumie są te gatunki, ale jak już muszą być to trzeba coś zrobić z takimi tworami jak Animacja-Familijny-Komedia.

Autsajder

kiedy Nowy Filmweb wejdzie w życie? Znany jest już termin?
bo raczej wątpię byście dotrzymali terminu kwietnia

Autsajder

Zgadzam się. Myślę, że jak na niezbyt w sumie istotną informację, najczęściej oglądane gatunki są za bardzo wyeksponowane.

Miło słyszeć o poprawkach, zwłaszcza tych uwzględniających niektóre z postulatów użytkowników.

Co do prezentacji ostatniego wpisu z bloga - nie dałoby się zrobić tak że można by prezentować temat wybrany a nie ostatni? I tu znowu jak bumerang wraca postulat o większe możliwości edycji bloga (samych wpisów jak i całości - kolejkowanie itd.). Wtedy użytkownik mógłby sobie zrobić temat "spis treści", lub coś innego na zachętę, co by było na afiszu. A wybór zapobiegłby temu, że po dodaniu nowego tematu zawsze musiałby likwidować ten pokazowy i tworzyć go na nowo, żeby był widoczny na profilu (jako ostatni dodany).

Jascha

prezentowanie wybranego tematu to dobry pomysł. moznaby własnie wtedy zrobić jakis spis treści, żeby wszystko było bardziej przejrzyste dla odwiedzających

Xzar

Na blogu powinny się wyświetlać 3-4 ostatnie wpisy. Najlepiej, gdyby użytkownicy mogli sami decydować czy chcą 1 czy 4 wpisy na swoim blogu. :)

Xzar

czy możnaby tak zrobić, żeby filmy najwyżej oceniane, które wyświetlają sie na profilu uzytkownika były przez niego wybierane/ustalane, albo, żeby się chociaż zmieniały, bo wciąz tam są te same filmy.

Lord_Sith

popieram........................................

Xzar

Czy oprócz zakładki "Ulubieni użytkownicy" powróci zakłada "Ulubione" z takowymi filmami/serialami?

Chciałbym też wiedzieć, czy planujecie powrót procentowej liczby obejrzanych filmów z danym aktorem, reżyserem itd.

Gimli_syn_Gloina

Zasadnicze pytanie do założyciela tematu:Czy stara wersja FW "zostanie"??

aronn

Drugie pytanie:Czy Wy("czerwone głowy")zaglądacie w ogóle do takich tematów jak np.ten?

http://www.filmweb.pl/topic/1374008/Kolory.html

aronn

Chyba zaglądają, bo widzę, ze nowe usprawnienia się pojawiają, o których pisaliśmy ;) Mam tylko nadzieję, że redakcja wdroży w końcu te najczęściej postulowane zmiany, jak choćby wyżej wspomniane różne wersje kolorystyczne :)

Xzar

plany planami, ale czy nie lepiej by było gdybyście NAJPIERW dopracowali betę a potem ją wprowadzali.
dobrze, że jest taka tradycja operowania na żywca bez znieczulenia, ale jednak.. :|

Xzar

To fajnie, że powróci opcja "dodaj do ulubionych", ale czy powróci opcja "pisanie komentarzy pod tematem na blogu"? Wyskakuje mi okienko "nie znaleziono strony o podanym adresie". O takie:
http://img442.imageshack.us/img442/8657/beztytuuvqs.png