Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jego najbardziej KULTOWA rola to Terminator oczywiście.

Oczywista oczywistość.

To, że Terminator to jego najbardziej kultowa rola, to jest praktycznie fakt. Bardziej sensownym pytaniem byłoby "Jaki jest twój ulubiony film z Arniem". "Pamięć absolutna", jak dla mnie.

wiadomo, że Terminator. w sumie najslawniejsza postac bo watpie zeby byl taaaak baaaaardzo znany z innych rol. no niestety albo i stety.... kase zarobil ;)

Gdy park rozrywki Universal zatrudnił Camerona aby wyreżyserował widowisko 3D pod tytułem Terminator 3D . To szefowie Universal powiedzieli do Camerona ok trzeba zatrudnić teraz jakiegoś gościa jako terminatora na to Cameron odpowiedział że terminator jest tylko jeden i jest nim Arnold i jego zatrudnijcie.

z Juniora xDDD. i Julius Benedict z Blizniakow

Powinien być możliwy test wielokrotnego wyboru. Predator, Terminator, Conan to ikony w kinematografii Arnolda...

Nie odbieram niczego genialnemu " Predatorowi", niemal równie doskonałej " Pamięci absolutnej" czy " Conanowi Barbarzyńcy", ale jednak " Terminator" to pierwsza rzecz jaka mi staje przed oczami na hasło " Arnold Schwarzenegger". No, i w sumie jeszcze Dutch w " Predatorze", ale " Terminator" był pierwszy.

oczywiscie:)

Oczywista oczywistość :)