Chwalicie się, cieszycie, że serwis ma już 20 lat, a wszystko tu działa jakby dopiero co jakiś amator go stworzył.
Wszystkich problemów i tak nie wymienię, ale chociaż kilka...
1. Znikające lub niezapisujące się oceny.
2. Zatrudnijcie nowych weryfikatorów. Z tego co wiem ci co są, robią to za darmo. Trzepiecie grubą kasę z promocji filmów, zasypujecie użytkowników reklamami. Może by tak zatrudnić na jakiś czas weryfikatorów, płacić im za pracę, bo kolejki kontrybucji to jakiś ponury żart... Dodaję materiały od dawna, z przerwami, bo po jakimś czasie nudzi mnie czekanie. A takie kolejki tylko odstraszają tych, którzy chcieliby coś tu podziałać.
3. FAQ dodawania materiałów jest do poprawki! Jest nieczytelny, nieaktualny i nieuporządkowany. Wszystko jest w innym miejscu, a nikomu nie chce się szukać czy może gdzieś na którymś blogu czy w komentarzu nie ma jakiejś poprawki czy informacji...
4. Wyszukiwarka filmów/seriali/gier. Nie działa za dobrze. Kiedyś na dole wyszukiwarki był pasek, który można było przesunąć tak, żeby dotrzeć do ostatniej strony, czy jakiejś konkretnej. Filmów na stronę wyświetlało 10, tak jak teraz. Jednak wtedy było 60000 stron około, teraz jak się wyszukuje strony np 1000 i wyżej to wciąż pokazuje te same filmy z bazy. Słabo, to pomagało dodawać materiały, odcinki itp.
5. Dajcie w końcu, bo ludzie od lat proszą o możliwość filtrowania filmów w zakładce "chcę obejrzeć".
6. Blog... Dajcie możliwość przesuwania tematów na blogu w górę i w dół. Większość ludzi zaniechała prowadzenia blogów na fb. Ja mam parę pomysłów, które chciałbym zrealizować, ale chcę mieć przy tym możliwość uporządkowania kolejności...
No... To tak z grubsza... Chociaż jestem pewien, że inni użytkownicy rozszerzą tę listę....
Próbowałam dodać całkiem sporo ciekawostek do jednego filmu, które wzięłam z IMDb, ale zostały odrzucone. Nawet nie wiem dlaczego. Wszystkie komentarze brzmiały tak samo: "Nie dodajemy. Pozdrawiam". Nie opłaca się dodawać żadnych materiałów na FW. Zwłaszcza, że limit ogranicza i jak ktoś chce dodać więcej materiałów to musi to rozłożyć na wiele dni, żeby dodawać po jednej informacji dziennie. Żenada... A tak poza tym, to wątpię, żeby wszyscy weryfikatorzy byli uczciwi. Część z nich pewnie od razu odrzuca materiały, nie sprawdzając ich, żeby tylko szybciej podskoczyć w rankingach.
Może chciałaś dodać coś, czego faktycznie się nie dodaje?
https://www.filmweb.pl/user/FAQ_weryfikatorow/blog/529827-*TEKSTY*
Ciekaw jestem jaka to musi być giga nudna ciekawostka z IMDb i czego nużącego pospolitością dotyczyć, że na filmłebie jest oznaczana jako "tego nie dodajemy"?! Zapewne coś pokroju "aktor kichnął 17 razy" lub też "aktorka 34 razy poprawiła kosmyk włosów", tylko czy wtedy to faktycznie zaistniało na IMDb?
Tak czy siak słaby ten filmłeb coraz bardziej, a weryfikacja już nie to, że kuleje jak jeszcze parę lat temu, ale teraz to jeździ na wózku!
Odnośnie pkt 5 - w zakładce "chcę zobaczyć" są już od jakiegoś czasu filtry. Jakiego filtru Ci brakuje?
Chyba, że w marcu jeszcze nie było, nie pamiętam. Dopiero teraz zauważyłam, że pisałeś to w marcu.