1. Akcja filmu dzieje się prawdopodobnie gdzieś Irak Iran Afganistan albo coś w tym stylu jak doborze pamiętam film był chyba omówiony w tamtejszym języku. Film oglądałam jakieś 13-15lat do tylu. Glowna bohaterka jest mloda dziewczyna ktora szkolili na samobojczynie.
2. Film opowiada o rodzinie cyganów. A konkretniej o młodej dziewczynie która choruje na raka i rodzice wysłałam ją do ciotki która mieszka w mieście i ma własną knajpke. Akcja dzieje się w Hiszpani albo Portugali w każdym bądź razie w jakimś ciepły miejscu. A ta dziewczyna gra na skrzypcach. U ciotki zakochuje się w jakimś chłopaku który gra w tej knajpce.
3. Jedyne co pamiętam z tego filmu to jak dwie dziewczyny wrzucają do dołu za karę chyba potem cos na nie zrzucaja czy cos takiego.A należały one do jakiejś sekty czy coś takiego.
4. Jak się niemyle to film opowiada o księgach którzy molestuja dzieci albo coś w tym stylu. Pamiętam jak zaprowadzaja chłopca do pokoi A tam już jest jego koleżanka i drzwi się zamykają film też oglądałam grubo ponad 10 lat temu niewiem y to z tego filmu ale scena gdzie pióra czy coś w tym stylu zostają rozrzucone po kościele czy jakoś tak.
Macie może jakieś pomysły pierwsze dwa filmy od dłuższej chwili poszukuje. Dziękuję i pozdrawiam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa