Wczoraj obejrzałem ciekawie zapowiadający się film Dzień Niepodległości o dacie produkcji sugerującej nowość (2016). Dawno tak kiepskiego filmu nie widziałem. Pomijając efekty specjalne i logikę ( w końcu to SF), gra autorów była ciężka do zniesienia. Dla mnie szczególnie wybitnie grał syn Pani Prezydent USA. Po obejrzeniu postanowiłem sprawdzić kto gra w tym filmie na Filmweb i tutaj niestety tej produkcji nie znalazłem. Z napisów końcowych odczytałem nazwiska aktorów i udało mi się na innej stronie znalezc jakieś informacje. Może ktoś pokusi się o dodanie filmu i recenzje?
http://www.imdb.com/title/tt5720450/

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
machina23

Akurat trafiłeś na film który nie ma nic wspólnego z innym(Dzień Niepodległości: Odrodzenie 2016),pewno jakaś 5 liga nieznanych aktorów, zapewne produkcja na poziomie Dystrybutora Filmowego: The Asylum .... kino klasy Z wystrzegać się tego producenta jak ognia chyba ze masz za dużo czasu;)

entregado66

Dzięki, tez się zorientowałem w trakcie oglądania, a potwierdziłem swoje przypuszczenia gdy próbowałem znalezc informacje o samym filmie bądź aktorach w nim występujących. Moja obsługa Filmweb ogranicza sie do oceny filmu tudzież aktora, oraz dodaniu do listy filmów które chce zobaczyć. Stanowi tez główne źródło informacji przy wyborze tego co chce obejrzeć i czy warto i czy w moim guście...Raz próbowałem dodać film, ale nie dostałem nawet informacji zwrotnej od moderatora, nie wiem tez czy na forum jest miejsce gdzie mogę podać film którego nie ma w bazie danych.