Wie ktoś czy Krzyk 5 powstanie ? W 2013 roku była o tym mowa i zapewnili nas że na pewno zobaczymy kolejną część niestety nie doszło to do skutku. Tą kwestie poruszono ponownie przed ekranizacją serialu scream gdzie powiedzieli że wolą skupić się na serialu niż kolejnej części filmu. Teraz znalazłam koleje wzmianki że ma powstać w 2017 r. ale poza tym nie mogę zaleźć żadnych informacji na te temat może ktoś coś wie? Nie chce sobie robić nadziei.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
paulina_stg10

Niestety wątpię kochanie. :(

Wes Craven, czyli twórca "Krzyku" zmarł kilka lat temu i wątpię żeby to dalej ciągnęli.
Chyba, że zdecydują się na skok na kasę na znanej marce, ale na to musielibyśmy poczekać.
Szkoda..

czaku20

Go już trochę na tym świecie nie ma a serial powstał w dodatku teraz ma wyjść kolejny sezon tak samo jak Halloween z tego co widziałam ma powstać kolejna część a rok 2017 przyniesie sporo kontynuacji znanych horrorów ( jeśli to prawda ) wiec może jest jakaś szansa ze jednak doczekamy sie Krzyku 5

paulina_stg10

Pytanie tylko czy z innym reżyserem to będzie to samo co pozostałe części :/

angelika18_fw

Z krzykiem 5 stanie się to samo co z nowym koszmarem z ulicy wiązów - nie będzie.

MonoxAkaDrewno

Fajnie gdyby powstała piąta część.