użytkownik usunięty

Pomozcie mi wybrac jakis dobry romans dla ukochanej bo ta mnie meczy juz od dluzszego czasu zeby jakies romansidlo obejrzec Znajdzcie cos takiego gdzie sie poryczy...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

Romans!!!
Zaserwuj Dziewczynie Wichry Namiętności!

a może ...
Osobiście nienawidzę romansów, obyczajowców, melodramatów itp. (i o dziwo jestem dziewczynką!!!)ale wiem, że część damskiej populacji ostatnio zachwycała się "Księgą diny" (dosyć nowy film), albo np. "Wbrew regółom" z Charlize Theron i tym cwaniaczkiem, który potem zagrał główną rolę w Spidermanie (nigdy nie pamiętam nazwiska). Ewentualnie "Sweet november", ale to nie romans, z resztą te poprzednie to też raczej nie romanse, ale popłakać podobno można galancie. Mam nadzieję, że coś wybierzesz. Miłego wieczoru z ukochaną.

Romans...
Jest wiele romansow ktore mozecie obejrzec. Do klasyki zaliczaja sie (choc to po czesci komedie) "Bezsennosc w Seatle" i "Masz wiadomosc", oraz niezwykle wzruszajacy film "Kiedy mezczyzna kocha kobiete". Milego ogladania.

użytkownik usunięty

romansidło:)
Może najprościej: Love Story. Nie zdarza mi sie za często płakać na filmach, ale na tym ryczałam jak bóbr, mimo, że oglądałam go sama, kiedy leżałam w łóżku i byłam chora. Oprócz tego świetne będzie "Bezsenność w Seattle". Dodatkowo uśmiejecie się, bo film sam wysmiewa baby płaczące na filmach. Polecam także "Zapomnij o Paryzu" z Billy Crystalem. I śmieszne i o miłości. Napisz co wybrałeś i jak udał się wieczór.Powodzenia!!!

romans dla ciebie
Stary jak chcesz, ale na moje najlepszym filmem o miłości, jaki kiedykolwiek powstał jest Moulin Rouge Lurhmana. Polecam, rewelacja.

pomysl z luhrmannem jest dobry, "moulin rouge" jest rewelacyjny jak tez i wczesniejsza produkcja "romeo + juliet" i pasuje jak ulal. I oczywiscie swiezutki " lost in translation" film jest doskonaly a nadodatek w kinie.

dr_no

Często płaczę na różnych filmach, ale na "lost in translation" mi się nie zdarzyło!!!

Jeśli chodzi o klasykę to otrzymałeś już sporo ciekawych tytułów.........Z nowszych filmów polecam "Słodki Listopad' "Szkoła uczuć" Jestem pewna, że Twoja ukochana sobie na nich poryczy:)

czarodziejka75

O tak, "Słodki Listopad" to uroczy film. Ale jeśli chodzi o płakanie albo o piękny silm o miłości to zaserwuj jej "Porozmawiaj z nią" Almodovara. Opowiada o tym uczuciu w sposób piękny i powinien się jej spodobać, a nie jest to jakiś tani melodramat.

Nusia

"Niezapomniany romans". Może nie najnajlepszy ale nie na darmo bohaterki "Bezsenności w Seattle" na nim wyły.

wiesz co ja na Bravehearcie płacze jak bóbr za każdym razem gdy Go oglądam, ale poleciłbym Ducha, wprost nie moge patrzeć ja Demi płacze

polecam "Wzgórze nadziei"!! to z najnowszysch (na Pasji też większość ryczy) A poza tym: nieśmierteln "Titanic", "Julia wraca do domu", "Moulin Rouge!" i mnóstwo mnóstwo innych

Słuchaj jak póścisz jej "Słodki listopad" o wystarczy!!!!!!!! Możesz też sprobować ze "Szkołą uczuć". Filmy są naprawdę super!!!!!!!!!

Dobry romans... najlepszy wg.mnie będzie "Bezsenność w Seattel:, "Masz wiadomość", a z nowszych to film "To właśnie miłość".Dziewczyna będzie zadowolona :) polecam

A ja polecam "Apartament" , 'Piękna i szalona' 'Bodyguard' 'Pearl Harbor' - to tak o miłości. A do popłakania ale o innej tematyce, to polecam 'Podaj dalej' 'Doskonały Świat'.. pozdrawiam :)

BIAŁY PAŁAC
młody mężczyzna
starsza kobieta

Ja polecam tytuł "Dziewczyna na urodziny". Jest to co prawda komedia kryminalna, ale z romansem w tle.

mia18_2

skąd wykopałaś ten temat ;)

nocula7

No tak.... 2003r. Szukałam na googlach jakie romanse ludzie polecają.

mia18_2

polecam dom nad jeziorem

nocula7

masz dobry gust, film wart obejrzenia, dziekuje :-)