Kto w niedzielę o 2 nad ranem zasiądzie przed telewizorem, by oglądać wejście gwiazd a potem galę wręczenia nagród Amerykańskiej Akademii Filmowej? pokażmy ilu jest polskich twardzieli! ja oglądam ^^
Reese dzisiaj rzeczywiście fajnie wyglądała, za to Philip Seymour-Hoffman! Jakby miał niedopracowane pseudo dredy na głowie ot co hhaha. Ale cieszmy się, że Martin dostał Oscara :) A że "Infiltracja" wygra to sie chyba nikt nie spodziewał :)
Hmm, chciałam dodać, że Naomi Watts też nieźle wygląda (a to 5 miesiąc chyba, czy coś), za to Paltrow się ubrała beznadziejnie. Co do Penelope - jeszcze myślę, coś mi generalnie nie gra...
Wyglada na to, że marnuja ;) Na poczatku jak ta mise wniosła to pomyślałam, że chętnie bym zjadła, ale po tym jak wysypał na siebie odechciało mi sie ;)
Weszła kobiałka z misą popcornu (do studia o.). Myślałam, że to scenografia jest najgorszym elementem, ale nie przyszło mi do głowy, że ktoś to reżyseruje i jakieś pomysły ma...
Korzystając z przerwy spojrzałem na zdjęcia z Red Carpet. Co ta Penelope ma na sobie??? Przypomina mi to jedno z mniej przeze mnie tolerowanych dań: flaki
O losie widzicie tego pingwina :D , no comnet hmm tylko po co temu panu ręcznik na smokingu chyba nie złożył się przygotować :)
Blunt - ok, Hathaway - smutek, Lopez znowu ma hełmofon na głowie (co jest z tą kobitą, nerw straciła, czy co?).
Albo podnieś ramiączka (chorea nie wiem jak to sie nazwa :D ) bo źle się komponuje w tej sukienko spódnicy :)