Witam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
honciaczogala

Numer alarmowy to 112 ....

:-P

Montago

Może telefon się zepsuł, albo ta osoba nie ma do niego dostępu, bo jest w szponach psychopaty i jedynie korzystając z kilkusekundowej nieuwagi napastnika mogła za pośrednictwem forum filmwebu wysłać w świat rozpaczliwe wołanie o pomoc w nadziei, że ktoś poważnie potraktuje tę desperacką próbę, a Ty tu tu sobie żarty stroisz?! ;)

ivaxxavi

Dałam większą wiadomość nie wiem czemu wyświetlono tylko witam. Napisałam ogólnie o filmie który widziałam parę lat temu z mężem ale niestety nie pamiętam tytulu

honciaczogala

Mąż pewnie wykasował resztę, bo on ten film pamięta i chce ci tylko utrudnić życie.

Thorgal1982

Niestety mąż też nie pamięta i oboje chętnie byśmy go obejrzeli

honciaczogala

Nie przeczę, ulżyło mi, że to jednak o film chodzi, a nie o grasującego gdzieś psychopatę. Napisz jeszcze raz, jak będziemy mogli to pomożemy ;)

ivaxxavi

To już drugi przypadek, gdy komuś znika tekst pytania, a pozostaje samo "Witam" :0
Coś siedzi w serwerach FW, namierza i kasuje pytania w takich postach...

Może ten świstak, co zawijał sreberka, uciekł z wariatkowa, gdzie trafił przez monotonię pracy ;P

I teraz nam tu "miesza" ;)

ivaxxavi

To chyba ta chwila była ciut dłuższa, bo był czas na otwarcie poczty i aktywację konta :0

Jak rozpoczniesz akcję ratunkową, będę Cię moralnie wspierał...

A jak będzie filmik, to dam lajka :P

Montago

Nigdy nie wiadomo w takich sytuacjach. Dziękuję za wsparcie moralne, okazuje się, że nie będzie tym razem potrzebne, ale kto wie, jakbym w przyszłości musiał naprawdę ratować kogoś ze szpon groźnego przestępcy, wówczas chętnie z tego wsparcia skorzystam ;)

ivaxxavi

Na początku filmu była dziewczyna która grała na fortepianie i została zamordowana przez swojego nauczyciela potem było pokazane parę lat później jak do tego samego domu przyjeżdża młody chłopak potomek zmarłej rodziny gdyż dostał dom w spadku i przed domem na kamieniu siedział starszy facet który powiedział że wszyscy cieszą się że przyjechał bo jest wybrancem i uratuje miasteczko i nagle zniknął jakby był duchem i w tym momencie film się rozkrecac zaczynają dziać się dziwne i straszne rzeczy

honciaczogala

Był w tym filmie też motyw z jakąś studnia

honciaczogala

Anglojęzyczny to był film? i mniej więcej z jakich lat?

Thorgal1982

Hmmm nie mam pojęcia nie pamiętam teraz film widziałam na znajdz film.pl ok 5lat temu

honciaczogala

Haunted?
https://www.filmweb.pl/film/Haunted-2011-604616
https://youtu.be/6e1X1IyhEis

vigo9

Taaaaaa super

vigo9

Ma pan moze link do całego filmu z lektorem? Bo nigdzie nie ma