Witam! Wiem i mam nadzieje ze tutaj mi pomożecie :) mianowicie szukam (prawdopodobnie horroru - nie pamiętam bardzo dawno oglądałem) za dużo szczegółów nie powiem gdyż szybko filmy idą mi w niepamięć ale była tam grupa ludzi - pare kobiet chyba i paru mężczyzn, jeden z nich był jakimś magikiem czy czarodziejem.. po kolei zaczęli ginąć, pamiętam że później ten cały magik chyba zdradził i postrzelono go ale przeżył bo miał kamizelke, nie pamiętam co działo się dalej, wiem jednak co było na koniec - dwójka bohaterów bodajże przeżyła, zakończenie było dziwne bo uszli z życiem wychodząc jakimś oknem wysoko z... no właśnie nie wiem co to było za miejsce czy jakiś wielki dom czy hotel czy co :( dorzucę że latało tam jakieś dziwaczne "coś" wyglądało jak mgła i miała w sobie jakieś robale :p sam się dziwię ale pamiętam ze tak było, chyba nie pomyliłem 2 filmów, jeśli skojarzcie to było by super chciałbym to jeszcze raz obejrzeć :) dziękuję z góry za pomoc i sory ze tak mało wiadomości na ten temat :/