Grupka nastolatków chce dostać się na największą coroczną imprezę lecz nie udaje im sie dostać dlatego postanawiają zorganizować własna najlepszą imprezę roku w opuszczonym magazynie.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Maniek2k16

Czy szansa znalezienia filmu na forum fw jest wprost proporcjonalna do ilości wykrzykników w nagłówku? Zaraz sprawdzimy :)

KotArystokrata

Albo do liczby założonych tematów. W tym wypadku chyba z sześciu :)

Murmure

haha dokładnie :)

Murmure

Dokładnie :)

KotArystokrata

widze kocie ze jestes tu nowy i nie wiesz ze temat pisany duzymi literami ma wiekszy priorytet, a jak jeszcze jest kilkanascie wykrzyknikow to juz w ogole trzeba wszystko rzucic i szukac tego filmu, bo znalezienie go napewno musi byc bardzo wazne i Pan Maniek nie bedzie czekal w nieskonczonosc

uncut

Kot już nie jedno w życiu widział i od takich zagrań włos się na głowie nie jeży. Pytanie jednak czy to działa i czy pan Maniek uzyska upragnioną odpowiedź na pytanie o film szybciej niż użytkownicy zakładający tematy w bardziej powściągliwy sposób. Tak więc poczekam cierpliwie. Jeśli zadziała, to nie omieszkam wykorzystać tego patentu w przyszłości. ;)

KotArystokrata

Na tę chwilę można powiedzieć, że na pewno udało mu się przyciągnąć uwagę kilku użytkowników (nas)

KotArystokrata

Jestem tu nowy a ta reszta tematów to zwykły przypadek a nie specjalne działanie.
Chciałem tylko uzyskać odpowiedź na moje pytanie ale widzę że wolicie wyśmiewać się z nowych użytkowników niż im pomóc.

Maniek2k16

ależ my pomagamy - każda, nawet najgłupsza odpowiedź w twoim wątku, podbija twój temat na górę strony i możesz mieć nadzieję, że przypadkiem ktoś kto zna podobny film jeszcze zauważy twój temat.
Tak że tego...trochę wdzięczności :)
Poza tym...siedem tematów wstawionych "niespecjalnie" to jak (wybacz porównanie) seryjne samobójstwo. Mało kto wierzy w takie rzeczy :)

KotArystokrata

Przez zlagowana strone wcisnąłem kilka razy dodaj post to może przez to.
Jeśli ci to tak bardzo przeszkadza mogę to pousuwać nie widzę problemu.

Maniek2k16

Mnie nie przeszkadza. Gdyby nawet takie rzeczy mi przeszkadzały, to już dawno musiałabym pożegnać się ze zdrowiem psychicznym :)
Jak pisałam - przeprowadzałam mały test, który ( jak sądzę) można już uznać za zakończony. To jest : prawdopodobieństwo uzyskania odpowiedzi na pytanie o film nie rośnie proporcjonalnie do liczby wykrzykników albo ilości zakładanych tematów. Za to zbyt duża liczba tematów zwiększa prawdopodobieństwo negatywnych / złośliwych komentarzy i ogólnego zainteresowania przypadkowych filmwebowiczów.

Taka jest moja opinia i z twojego patentu nie skorzystam. Ale miło było spędzić wspólnie czas i wymienić komentarze :)

KotArystokrata

Uwielbiam spam, podejrzewam, że ludzie zakładając multum takich samych tematów myślą, że film którego szukają znajdą po prostu szybciej a tak nie jest, patrz na ten temat;) Dawno nie widziałem cię na forum, obijasz się:)

WujekChu1ek

bo też dawno mnie nie było i filmów jakoś mniej oglądałam....prawie wcale ;) Ale miło jest wrócić i zobaczyć stare, dobrze znane twarze (albo raczej avatary) i nieśmiertelne forumowe rozrywki typu 'gra w motywy'. Jeden z nielicznych stałych elementów w tym niespokojnym świecie. A to się ceni ;)
pozdr.

KotArystokrata

Też uwielbiam te fora i ludzi przebywających na nich;) Nie było mnie tu ostatnio ponad 2 tygodnie, teraz nadrabiam zaległości;)

uncut

"widze kocie ze jestes tu nowy"

Nowa jak już;) pozdrawiam:)

WujekChu1ek

mysle ze jak ktos ukrywa w profilu swoja plec to jest mu to obojetne
pozdrawiam

uncut

No chyba tak, ale nie wiem w sumie po co to robić, jeżeli ktoś i tak przyznaje się do swojej płci na forum...

WujekChu1ek

na szczescie twoja plec nie budzi watpliwosci

uncut

No Rejczel, ale i tak nie mam tego ukrytego w profilu;)

uncut

Wracając do mojego nicka, zrobiłem sobie go dla jaj dawno temu myślałem, że długo tu nie zagoszczę a potem było mi po prostu żal zakładać nowe konto i tak już zostało, chciałem kiedyś go zmienić ale nie dało rady... Więc wiesz, może i nick jest wulgarny ale nic z tym nie zrobię...

WujekChu1ek

przeciez nic nie mowie :) zreszta ja tam wyznaje zasade ze jak jakiegos slowa nie ma w slowniku to nikt mi nie udowodni ze to jest córva wulgaryzm

uncut

Zasugerowałeś ewidentnie, że mój nick jest hmm męski:P:P hehe I pssiochy raczej nie pasiadam;)

Maniek2k16

A może ten ?
http://www.filmweb.pl/film/Włamanie+z+imprezą-2012-646183

underground73

Niestety to nie ten :(