hej moze to glupie ale chcialabym sie dowiedziec o tytul filmu z tomkiem karolak . jedynie co pamietam to
ogladalam go dosc bardzo dawno i on w tym filmie jak to mozna powiedziec, kolekcjonowal psie kupy , jego
zona byla kinga preis ktora zdradzal. mial kochanke u ktorej przetrzymywal te psie kupy,
bez kitu nie pamietam tego tytulu moze ktos z was bedzie wiedzial.
dzieki i sorcia ze przeszkadzam

emi31_2

sprawdziłam filmy w których grała ta dwójka i nic takiego nie znalazłam, może pomyliłaś obsadę

InPaucis

ja tez tego szukalam i nie znalazlam wim ze tomek gral i byla jeszcze ta aktorka danuta stenka . pamietam taka scena jak ona z nim siedzial i rozmawiali o jakims interesie a tomek patrzyl sie na psa to chyba byl buldok taki jakis maly grugbawy piesek i wiem ze czekal az zrobil kupe ale nie zdazyl jej zabrac bo ktos w nia wdepnal druga scene jaka pamietam to ta jego kochanka zobaczyla go w telewizji z zona on chyba byl tzn tomek na jakims urzedniczym stanowisku : stal przed jej mieszkaniema a ona wyrzucala przez balkon jego ubrania i pudelka z psimi kupami

emi31_2

Proponuję nauczyć się używać znaków interpunkcyjnych.

TheNaturat_2

Oj juz przestan ja nie w sprawie interpunkcji pisze

emi31_2

Aż się odechciewa czytać więc masz mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś Ci pomoże, ja w dobrej wierze Ci radzę.

TheNaturat_2

Spoko, dzieki.
Jestem w pracy to jakos jak szybko pisze to nie zwracam na to uwagi ale moze wiekszosc nie bedzie Zbyt wrazliwych jak ty.
Bez urazy oczywiescie

użytkownik usunięty
TheNaturat_2

Ja też nie daję rady czytać tego bełkotu. Chcesz pomocy, to szanuj czytających Twoje słowa.

A moze jestem analfabetka i co w tedy? I np z polskiego bylam zwolniona z interpunkcji i ortografi. Nie kazdy rodzi sie doskonaly
I kto kogo szanuje?
Ale wy tylko widze umiecie zwracac uwage a nie zastanowicie sie dwa razy za czym komus zwrocicie uwage
Lubiciebyc goru wasz problem

użytkownik usunięty
emi31_2

Moim zdaniem osoba, która byłaby "analfabetką", a jednocześnie byłaby po prostu kulturalna, od razu by uprzedziła "Przepraszam za moją pisownię, nie umiem inaczej pisać". Daję głowę, że nikt by złego słowa nie powiedział.

A widzisz moze i masz racje ale czasami czlowoekowi nie przyjdzie do glowy tego napisac bo niektorzy by mogli w jakis sposob soe domyslec bo przeciez nikt specjalnie by tqk nie pisal a nie od razu komentarze robic i uwagi.
Kazdy jest madry na swoj sposob