hej moze to glupie ale chcialabym sie dowiedziec o tytul filmu z tomkiem karolak . jedynie co pamietam to
ogladalam go dosc bardzo dawno i on w tym filmie jak to mozna powiedziec, kolekcjonowal psie kupy , jego
zona byla kinga preis ktora zdradzal. mial kochanke u ktorej przetrzymywal te psie kupy,
bez kitu nie pamietam tego tytulu moze ktos z was bedzie wiedzial.
dzieki i sorcia ze przeszkadzam
ja tez tego szukalam i nie znalazlam wim ze tomek gral i byla jeszcze ta aktorka danuta stenka . pamietam taka scena jak ona z nim siedzial i rozmawiali o jakims interesie a tomek patrzyl sie na psa to chyba byl buldok taki jakis maly grugbawy piesek i wiem ze czekal az zrobil kupe ale nie zdazyl jej zabrac bo ktos w nia wdepnal druga scene jaka pamietam to ta jego kochanka zobaczyla go w telewizji z zona on chyba byl tzn tomek na jakims urzedniczym stanowisku : stal przed jej mieszkaniema a ona wyrzucala przez balkon jego ubrania i pudelka z psimi kupami
Aż się odechciewa czytać więc masz mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś Ci pomoże, ja w dobrej wierze Ci radzę.
Spoko, dzieki.
Jestem w pracy to jakos jak szybko pisze to nie zwracam na to uwagi ale moze wiekszosc nie bedzie Zbyt wrazliwych jak ty.
Bez urazy oczywiescie
Ja też nie daję rady czytać tego bełkotu. Chcesz pomocy, to szanuj czytających Twoje słowa.
A moze jestem analfabetka i co w tedy? I np z polskiego bylam zwolniona z interpunkcji i ortografi. Nie kazdy rodzi sie doskonaly
I kto kogo szanuje?
Ale wy tylko widze umiecie zwracac uwage a nie zastanowicie sie dwa razy za czym komus zwrocicie uwage
Lubiciebyc goru wasz problem
Moim zdaniem osoba, która byłaby "analfabetką", a jednocześnie byłaby po prostu kulturalna, od razu by uprzedziła "Przepraszam za moją pisownię, nie umiem inaczej pisać". Daję głowę, że nikt by złego słowa nie powiedział.