Cze all, szukam filmu xd był on o grupce chlopaków. (tak nwm z 16 lat czy cos moze) Jeden z nich zakochal sie w jakiejś dziewczynie. Pewnej nocy ta dziewczyna i jej rodzina wyszli w nocy na sylwestra. (jej brat zostal o czym nie wiedziela ta grupa typkow) więc ukradli z pod ich domu Doniczkę czy cos. (mieli auto) Ten brat ich gonił swoim samochodem. Po dlugim czasie w jakims lesie te typki zaczeli rzucac w samochod tego brata róznymi rzeczami zeby sie zniechcecil czy cos. Niestety w niego trafili, miał wypadek. Gdy się zatrzymali on żył ale postanowili uciec żeby nie mieć konsekwencji. Jej brat umarł. Oni potem się zadreczali. tak ogolnie to ten typ co sie w niej zakochal i ona byli razem. On jej powiedzial ze to przez nich jej brat zginal. Ona sie juz do niego nie odzywala i tak sie skonczyl mniejwiecej film. Mam nadzieje ze cos kojarzycie po napisałem to co najbardziej pamiętam i bym sb obejrzal teraz więc jak ktos cos pamieta to byłbym wdzięczny jakby napisał tytuł. Z góry sorki za interpunkcje ale jakos nigdy nie chce mi sie pisac Ś Ć Ł etc.