Witam. Opis może być trochę chaotyczny, ale mam nadzieję, że ktoś mi pomoże z tytułem tego serialu. Z góry dziękuję. :)

Szukam tytułu serialu który opowiada o porywaczu dwóch dziewczyn. Jedna z nich była porwana wcześniej, druga później dla towarzystwa tej pierwszej.
Porywacz i pierwsza porwana dziewczyna się zakochali i mają dziecko. Nie pamiętam płci, ani wieku.
Gdy dziewczyna (pierwsza porwana, ukochana porywacza) potrzebowała operacji porywacz kazał jej udawać drugą porwaną dziewczynę i podszyć się pod nią idąc do szpitala.
Gdy ta trafiła do szpitala, rodzina została powiadomiona i do niej przyjechała.
Rodziną tej dziewczyny był: ojciec wojskowy, matka i nastoletni brat. Ojca powiadomili gdy był w pracy, a brata gdy był w szkole.
Serial był z kraju Niemcy albo Austria.
Serial miał dwa sezony.

Po wyjściu ze szpitala rodzina zabrała dziewczynę do domu. Nie umiała ona spać w swoim pokoju, więc spała w szopie w ogródku.

Pod koniec sezonu dziewczyna chcąc spotkać się z dzieckiem i porywaczem poszła do lasu gdzie się ukrywali. Przed tym zagadał ją w knajpie jakiś chłopak. Gdy szła do miejsca ukrycia on ją śledził. Wchodziła lasu przez kładkę.
Przy wejściu do lasu stał van.

Dziewczyna (pierwsza porwana) na koniec skoczyła lub chciała skoczyć z klifu. Było z nią dziecko.

Pamiętam jeszcze że ta druga dziewczyna została uratowana (druga porwana). Pod czas jej ratunku jej ojciec został postrzelony. Działo się to w lesie.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa