Mam zamiar wybrać się z przyjaciółką do kina tyle, że nie wiem na co...Jesteśmy wielbicielkami horroów(więc The Grudge??) i Matta Damona oraz Brada Pitta( ;D )..Więc jak myślicie, na jaki film bardziej opłaca się wychodzić z domu w te deszczowe dni?(pozostaje jeszcze jeden problem..musimy znaleźć fundatora w...
Zastanawiam się po cichu, czy warto kręcić adaptacje komiksów (a tym bardziej chodzić do kina na takie właśnie produkcje).Czy pamiętacie jakieś szczególne udane przykłady? Niestety poza znakomitymi "Batmanami" Tima Burtona, czy całkiem udanym "Hulkiem" nie przypominam sobie, aby coś mnie szczególnie poruszyło. A...
Po obejrzeniu filmów takich jak np. Troja czy Alexander jestem rozczarowany. Po co USA kręcą takie filmy jak się nie znają wogule na historii. w Troi zabrakło dzieiństwa Achillesa - gdzie podział się najważniejszy moment jak matka Achillesa kompała go w rzece Styks trzymając jego za piętę! stąd słaby punkt pięta!
A w...
Bo szczerze mówiąc trzecia część przygód Łowcy nie wywarła na mnie większych wrażeń ........... a szkoda
MAM PYTANKO,CZY WOLICIE OGLĄDAĆ FILMY W ORGINALNEJ WERSJI JĘZYKOWEJ,Z NAPISAMI,CZY MOŻE Z LEKTOREM?A CO MYŚLICIE O DABINGOWANIU FILMÓW?CZY TAKA OPCJA MIAŁABY WOGÓLE RACJĘ BYTU??BUZIAKI:))))