Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakis Który jest super..... :D Bo jakoś tak poszłabym sobie do kina........ale na co?? !! :)

Interesuja mnie filmy traktujace o wyzej wymienionych stworzonkach.Moglibyscie mi podac tytuły filmów w ktorych one wystepuja?

CZy będą następcy Gladiator-ów, Aleksandr-ów, Stygmat-ów, PASJA-nsów, Troja-nów, Czy też mieszańców z fantasy Kodów Leonardów Daviciów, Zgromadzenie, Aniołów Apokalipsy???????????????????? ???

Na jaki film poszliście do kina, bo podobałą Wam się reklama? A tak naprawde film był beznadziejny! Ciesze się, że nie poszłam do kina na Osadę. A była tak rozleklamowana. Cała Warszawa była obklejona plakatami z filmu, a reklama w kinie też mi sie podobała. A film tak naprawdę moim zdaniem beznadziejny

Pisze tu.... bo tam nikt nie odpowiada..........chociaz.... .............................. ..... Mi to wogole niezbyt osob odpowiada ... :( Ale trudno tam.. moze sie to zmieni :) POzdRawIAM :) ;) :)

Nie oglądałam Japońskiego.... a Amerykański mi sie podobał.. :) Ale jak tak pisze to wszyscy pisza ze nie ze Jakies Chińskie :D:D No dobra....japonskie........ale czemu lepsze?? Czym ono sie tak różni? :/ ? mam nadzieje ze nie bedziecie mi znowu pisac ze glupie pytania i takie tam.... :( ...... PoZdrAwIAm :)

Znowu dwa razy to samo........ chociaz i tak pewnie nikt na tomoje nie patrzy.... :(

Nie ogladalam Japońskiego...ale czemu Jakies Chińskie.. :D:D No dobra JAPOŃSKIE jest lepsze niż Amerykańskie? Czym to sie wogole może różnić..? Tylko jezykiem? :) Mam nadzieje ze nie bedziecie znowu pisać ze glupie pytania i blabalbal .. :( PozDrAWiAM.. :) :) :)

Ale neidawno przerabialam.... a i tak nie przeczytalam ;) Ale film ogladalam...... tez beznadzieja :D Pewnie i tak nic cie to nie obchodzi...... :D Ale...... HmM... Np. Cube -fajny psychologiczny... :) dziewiate wrota.......... z Johnnym Deppem :) Horror Dreszczowiec.... :)

Poszukuje różnych filmów: horrorów, thillerów, sensacyjnych, komedii, domentalnych itd. jakie polecacie. Byłbym wdzięczny gdybyscie mi pomogli... Z góry wielkie dzięki!!!!