Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

24 września 2004 roku rusza V Filmostrada. W tym roku SPInka prezentuje:
- "Pan Ibrahim i kwiaty Koranu" reż. Francois Dupeyron, Francja 2003
- "Carandiru" reż. Hector Babenco, Brazylia 2003
- "Bodysong" reż. Simon Pummell, Wielka Brytania 2003
- "Dom wariatów" reż. Andriej Konczałowski, Rosja 2002
- "Zerwany"...

Istnieje jakieś toolbar tej strony, wchodzę na tą stronkę pare razy dziennie i wkurzają mnie skróty na pulpicie lub wpisywanie adresu po raz któryś?

chciałem sie dowiedzieć jakie jest wasze zdania na temat filmów które powstaja na podstawie gier bo jak dla mnie to nie powstał jeszcze żaden pożadny film z takiego gatunku i jakie byście mieli pomysły na nowe filmy związane z tematyką gier ?

szukam starego amerykanskiego filmu, widzialem go jak bylem mały. moze ktos z forumowiczów bedzie znał tytuł. Był to film o cięzarówkach pamiętam ze chyba głównym bohaterem filmu był kierowca ciezrówki cysterny zwany kaczuchą, kierowcy wielu ciezarówek połączyli swe siły i jechali razem. juz niepamiętam głownej fabuły...

więcej

Ktoś chciałby ze mną pogadać?
Zapraszam. Zacznijcie temat.

... Ashtona Kutchera i Sharon Stone!!! Pytanie jest takie: Czy Ashton/Sharon to dobry wybor???

uwaga w jakiejs gazecie bedzie film na dvd całkiem nowy chyba jest ten film a ten film sie nazywa zmruz oczy warto naprawde

mi się odrazu nasuwa "Sens życia wg Monty Pythona" i motyw z tym gostkiem, co wszędzie żygał... łeeeeeeeeeee :/ :P ...albo "Rob Roy" jak wszedł do tego rozkładającego się... czegoś...nie wiem co to było :)

Hm?
Dla mnie ten człowiek to najlepszy aktor w Hollywood od jakiegoś czasu
Co sądzicie o jego twórczości
Osobiście uwielbiam jego role w Człowieku z Księżyca i Truman Show

Macie jakieś niezapomniane thrillery? Co sprawiło, że tak bardzo utkwiły wam w pamięci?