Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chodzi o piosenkę z Femme Fatale do której Rebeca Romijn-Stamos robi streptease. Byłabym wdzięczna za uatora i/lub tytuł.

Napiszcie tytuły filmów z najlepszą muzyką oraz (jeśli znacie) jej kompozytorów

znalazłam film którego niema w tym serwisie i chce go dodać ale nie wiem jak. pomocy.

Witam!
może to nie bardzo odpowiednie miejsce do tego typu działalności, ale forum to forum. Szukam ekipy filmowej. Ludzi z power'em i chęcia tworzenia, nie zorientowanych na zysk, raczej chcących zrobić coś fajnego, co zobaczą potem inni. Chcę zrobić swój trzeci film niezależny i potrzebuję ludzi do pomocy. Mieszkam...

więcej

Czy waszym zdaniem współczesne polskie filmy powinny poruszać tematykę społeczną czy może jednak jednostkową ? Patrząc wstecz wielcy polscy tworcy poruszali problemy spoleczne. Filmy stawaly sie pewnym przeslaniem. Dzisiaj tresc filmow glownie skupia sie na problemach jednostki (film Warszawa pokazuje w pewnym sensie...

więcej

Moze ktos mi powie....nie jestem tu od dawna a chcialabym zarobic punkty :P

Jaki film w historii kina (światowego, nie polskiego) jest wg was nieśmietelny.....najbardziej znany i kultowy??

Ojej!!! Ale narobiłam!!!! Sorki!!!! To przez niecierpliwość klikam jak wariatka ;)

czy ktos ma moze taki filmik ''Bez czucia'' w oryginale ''Senseless'' jesli tak bardzo ,bardzo prosze o kontakt najlepiej na GG 3008513 Dzieki

Powiedzcie mi proszę jak dodawać tytuły filmów???