Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

film, który Cie zmienił - przewartościował Twój system ontologiczny :)
wzbogacił Cie albo dokonał spustoszenia - w każdym razie nigdy go nie zapomnisz; zamieszkał w Twojej podświadomości...

Ktury z filmów wedłóg was dostał by "nagrode" złotą malinę wszech czasów. Typójcie

Wiem że istniej parodia filmów Bruca Lee ale nie pamiętam tytułu.Czy ktoś może mi pomóc?

Piszcie jakie gatunki filmowe najbardziej was interesują, które z chęcią oglądacie: dramat, horror, melodramat, komedia, film sensacyjny, kryminał, western, itd....

czy ktoś moze zna tytuł piosenki z filmu maska zorro która leciała na końcu filmu ?? ;) (na początku chyba też).. taka wolna.. spiewał facet z babą :)

wiele filmów jest zrobione na podstawie książek komiksów i innych podajcie filmy które według was mają najlepsze fabuły

ponawiam moj temat - czy ktos wie jaki ma tytul piosenka ze spidermana2 pojawiajaca sie gdzies w polowie filmu, gdy Peter zdecydowal byc tylko sobą i idzie po ulicy. to jakis klasyk, i jest bardzo optymistyczny, wiec jak ktos wie to przosze piszcie aniutekchomik@o2.pl

Jakie filmy produkcji polskiej XXI wieku kochacie, podziwiacie, uwielbiacie? Ja uwielbiam Pianistę, a wy?

Macie ulubionych reżyserów, lub chociaż któregoś z nich bardzo lubicie i z niecierpliwością oczekujecie na ich kolejne filmy, a każdy z nich oglądasz z wielkim zapałem? Jeśli tak- to napiszcie jaki to reżyser.

Oglądałem ostatnio Faster Pussycat! Kill! Kill! z 1966 roku i mnie totalnie rozwalił.
Pytanko
Jakieś jego inne filmy ktos zna i czz są równie "dobre" hehe
raczej do męskiego grona
szczałka