cześć jak wiecie michnik nas ośmiesza mi sie to nie podoba a wam jerzeli chcecie rzeby was ośmieszał to mu na pozwalajcia ale ja nie dam sobom pomiatać jesteśće ze mną to napiszcie mi to w odpowidźi co o tym sondźiće cześć
Taki który wzbudził u was największą sympatię, bądź wywołał odruch wymiotny... jednym słowem jedyny w swoim rodzaju.
Może znajdą się chętni Kinomaniacy, któży chcieliby wspólnie zobaczyć nowego Almodovara. Proponuje spotkanie FORUMOWICZÓW w Warszawie!!!
Może pamietacie z jakiego filmu jest ta piosenka chyba grał Harvey Keitel albo Christopher Walken, ale raczej ten piwerwszy. Zaczynało się "American..." Zdrawiam
Jakiej rozdzielczości i formacie ma być zdjęcie zamieszczone w profilu,
bo prubowałem wrzucić pfote w formacie bmp i w 25 bitowej mapie kolor.... i error mi wiskoczył
thx za odpowiedź
Wielką zagadką jest dla mnie to czy w naszych polskich kinach będzie grany film ''New Yourk Minute'' , ''Dziewczyny z Nowego Jorku'' w którym grają serialowe blizniaczki z serialu ''Pełna Chata'' , Mary-Kate and Ashley Olsen.Do tej pory żaden z filmów w których zagrały blizniaczki np.''When in Rome'' nie ukazał się na...
więcejMoim zdaniem ten gatunego potrzebuje pomocy:(( poniewaz w ostatnich czasach nie ukazało sie nic specjalnego , a filmy na podstawie książek S. Kinga sa do bani!! osobiście bardzo lubie tego pisarza , lecz to co wpuszczają na ekrany kin w zupełności odbiega od jego książek:((( Czy producenci nie maja juz pomysłów na...