Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co myślicie na temat sequeli filmów, które z nich są fajne, które nie. Dla mnie Shrek 2 jest super i lepszy od 1, ale to że planują już 4 to trochę przesada. A wielka przesada to to, że już jest zaplanowany Spider Man 8!!!! Co wy myślicie na ten temat.

informacja pojawiła sie na http://www.jacky.republika.pl/ (pewnie nie tylko tam) i mam pytanie czy cos wiecie na ten temat poza krótką wzmianką i czy ktos miał np dostep do tej gazety i czy filmy w niej umieszczone są np. jakościowo godne uwagii (choc przy metropolis nie mozna oczywiście niczego duzego wymagać)...

Są takie filmy, że nie sposób się od nich uwolnić. Ma się ochotę oglądać je bez końca, aż do znudzenia.Są też i takie, które zmieniją nasze dotychczasowe życie...

Widziałem ten film i sądzę że to totalna KLAPA Efekty są do bani(przynajmniej dla mnie) a co wy o tym sądzicie??

POZDRO

JEŻELI ZBIERASZ TAK JAK JA ULOTKI FILMOWE SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ A JA MOGĘ SIĘ Z TOBĄ WYMIENIĆ!!!!!!!!!!!
E-mail: kriskkk@wp.pl
Nick na FW: Czarny rycerz :)
Czekam. PISZCIE NATYCHMIAST!!!!!!!!!!!!!!!!

szukam osoby ktora ma u siebie film "zakochany bez pamieci" bardzo bede wdzieczny jesli znalazlby sie ktos kto moglby mi go udostepnic:)

hej ludzie! uwielbiam ten film nawet bez specjalnego przygotowania (czyt. paru browarkow)! Chyra, Bloom & Borcuch to jest to!!! jestem oddaną fanką sceny z Jezusem i... "babci która pękła"!!! pozdrowionka dla Pana Jacka & wszystkich wielbicieli! do zobaczenia na "TuliPanach"...

Oglądałam kiedyś taki film. Był sobie chłopak i dziewczyna, ale ona przebierała się za chłopaka, bo jej opiekun jej kazał. Mówił, że chłopcy mają łatwiejsze życie, bił ją i kazał pracować w cyrku. Chłopak i dziewczyna mieli po 11-13 lat. Zaprzyjaznili sie i na koncu aresztowali tego opiekuna dziewczynki. Film chyba...

Jestem fanem Bonda, jednak myślę że na 20 filmie powinni zaprzestać produkcji co wy o tym sądzicie??

Dziś po raz drugi obejrzałem ten film i po raz drugi zadaję sobie pytanie czy tytuł nie został wybrany konkursem na najbardziej żałosny i odbiegający od treści. Jim carrey po raz kolejny zadziwia mnie jako prawdziwy aktor i muszę przyznać że w takich rolach jak Trumana albo Andyego bardzo go lubię. Oby tak dalej.
A...

więcej