Ostatnio dodałam obsadę do bajki Kryptonim Klan na drzewie (Rozkoszna gromadka z samego końca alei) no i mi niezaakceptowali i dodali komentarz "???". Co to "???" ma znaczyć???
Co myślicie na temat sequeli filmów, które z nich są fajne, które nie. Dla mnie Shrek 2 jest super i lepszy od 1, ale to że planują już 4 to trochę przesada. A wielka przesada to to, że już jest zaplanowany Spider Man 8!!!! Co wy myślicie na ten temat.
informacja pojawiła sie na http://www.jacky.republika.pl/ (pewnie nie tylko tam) i mam pytanie czy cos wiecie na ten temat poza krótką wzmianką i czy ktos miał np dostep do tej gazety i czy filmy w niej umieszczone są np. jakościowo godne uwagii (choc przy metropolis nie mozna oczywiście niczego duzego wymagać)...
Widziałem ten film i sądzę że to totalna KLAPA Efekty są do bani(przynajmniej dla mnie) a co wy o tym sądzicie??
POZDRO
JEŻELI ZBIERASZ TAK JAK JA ULOTKI FILMOWE SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ A JA MOGĘ SIĘ Z TOBĄ WYMIENIĆ!!!!!!!!!!!
E-mail: kriskkk@wp.pl
Nick na FW: Czarny rycerz :)
Czekam. PISZCIE NATYCHMIAST!!!!!!!!!!!!!!!!
szukam osoby ktora ma u siebie film "zakochany bez pamieci" bardzo bede wdzieczny jesli znalazlby sie ktos kto moglby mi go udostepnic:)
hej ludzie! uwielbiam ten film nawet bez specjalnego przygotowania (czyt. paru browarkow)! Chyra, Bloom & Borcuch to jest to!!! jestem oddaną fanką sceny z Jezusem i... "babci która pękła"!!! pozdrowionka dla Pana Jacka & wszystkich wielbicieli! do zobaczenia na "TuliPanach"...
Oglądałam kiedyś taki film. Był sobie chłopak i dziewczyna, ale ona przebierała się za chłopaka, bo jej opiekun jej kazał. Mówił, że chłopcy mają łatwiejsze życie, bił ją i kazał pracować w cyrku. Chłopak i dziewczyna mieli po 11-13 lat. Zaprzyjaznili sie i na koncu aresztowali tego opiekuna dziewczynki. Film chyba...