Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poszukuje napisów do pewnego filmu ktory nazywa sie Paszport do Paryża.. jest to film z siostrami olsen.. jesli macie to prosze was albo dajcie je albo powiedzcie gdzie moga byc.. jest to dla mnie bardzo wazne.. z gory thx.. for @ll...

sciagnalem film przez torrenta, mial rozszerzenie "ogm", zmienilem na avi ale film nie odtwarza sie w windows media player, ani vplayer, nie ma obrazu w ogole, tylko efekty wizualne sa w windows media player np. Nie wiecie co z tym zrobic zeby film sie normalnie odtwarzal ? odtwarza sie jedynie w programie...

wszystkie kolejne części "Nieśmiertelnego" (prócz pierwszej)

Czy w jakimś filmie jest jakaś scena,która bardo Cię rozśmieszyła?Jeśli tak,to w jakim?

Jakiś czas temu (prawdopodobnie 2lata, a może dłużej) obejrzałem w polskiej telewizji film, było to dość późną pora, o niewinnie skazanym człowieku ("murzynie") na kare śmierci na krześle elektrycznym. Właściwie to tylko tyle wiem, było do bardzo dawno, wiem, że był to film na autentycznych wydarzeniach i bardzo...

ludzie kochani, co sadzicie o nowym niedzielnym serialu TVP "Stacyjka"? Ja jestem oszalamiajaco milo zaskoczony, nie spodziewalem sie ze w bublicznej TV mozna przygotowac tak wyluzowany filmik...

wszystkich chętnych do pogadania ze mną zapraszam na bloga... :P i to by było na tyle

Który waszym zdaniem sequel, prequel itp. jest najlepszy? Czy jest wogóle sequel który choć raz dorówał albo przewyższył pierwowzór?
Podajcie swoje typy...

Jaki film może być dla Was filmem wszechczasów?

Czy to robią administratorzy tej strony czy użytkownicy?