Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy może ktos pamieta stare dobre komedie erotyczne w stylu "Lody na patyku". Jak ktoś zna jakies tytuły to niech mi troche pomoże i odświerzy mi pamięć. Chodzi mi jeszce po głowie jeden film ale za bardzo nie pamietam, rzecz dzieje sie w jakimś kurorcie w Alpach(chyba) oczywiści piekne pokojówki i takie tam rózne...

znacie taki serial, był on kiedyś (ok,7 lat temu) nadawny przez TVP1 .
był jakis komandos, i on pracował z jakimis modelkami, chyba rbili im zdjęcia do jakich gazet albo coś w tym stylu, nie pamietam dokładnie, i chyba współpracował z agentką tych modelek.
potem zmienili tego komandosa bo zginął na planie(naprawdę...

więcej

Widzieliście świetne horrory? Napiszcie jakie to są.

Film nie jest taki zachwycajacy jak go na reklamie obrazuja a zrsezta reklama dzwignia handlu. 0 akcji 0 strachu 0 wszystkie go co dobre i w porzadnym filmie powinno byc

Co powiecie o jego filmach, dla mnie są życiowe .

jest to film o gościu który przyjechał do duzego miasta grać w hokeja.Jego brat grał grał kiedys w tej drużynie.On sam wychowywał się na farmie i tam uczył sie od ojca podstaw gry.Na końcu filmu zlutował jakiegoś bambra jak Krzysiu OliwaPomóżcie pleazz

JAK NAZYWA SIĘ TA MUZYCZKA Z REKLAMÓWKI ŚKODY ?

pamieta ktoś jak nazywa się gościu od muzyki w obcych?

Czy wiadomo już coś na temat tego filmu? A może ktos zna już datę premiery? Cóż na filmwebie zbyt wielu info. na ten temat nie ma a to taka znana postać...

Mam pamietacie moze jaki tytuł nosi film (jest on z lat 60-tych lub 70-tych, w każdym bądź razie stary jest to film) w którym akcja rozgrywa się w popkoju w którym przysięgli debatują nad losem oskarżonego skazanego na śmierć. Jeden tylk oz tych przysięgłych twierdzi ze skazany jest niewinny a reszta jest za jego...