Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Grupa japońskich żołnierzy udających się na placówkę wpada w jakąś dziurę w czasie i cofają się do epoki samurajów.
Oglądałem kiedyś jak byłem mały a teraz chętnie bym sobie odświeżył, ale tytuł mi uleciał

Byłbym wdzięczny za pomoc - no i można przy okazji sprawdzić kto jest prawdziwym kinomaniakiem :)

kto wie jak nazywa sie ten utwor w restauracji na początku filmu!!?? błagam odpowiedzcie! ten utwór jest bajeczny!!

dzisiaj napisałem meila do naszego TVN z proźbą czy wyemitowali by film Coyot Ublu (wygrane marzenia). Chciałem was spytać czy to dobry pomysł. Osoby które są za prosze (BLAAAAGAAAM!) by wysyłały meile na widzowie@tvn.pl z tą sprawą. Z góry wszystkim dziękuje (jak byście coś chcieli to gg:3531716)

1. W filmie była taka scena: amerykanie lecą zrzucić bomby atomowe na Japonie ale z powodu złej pogody lecą nad Nagasaki a nie nad wcześniej ustalonym celem. I w tym smaym czasie jest scena w pewnej japońskiej chacie gdzie siedzi grupa Japońców i nażekają na pogode, jeden z nich mówi: "Amerykanie jakmają złą pogode to...

więcej

Po pierwsze cześć, jestem nowym użytkownikiem tego portalu i mam na imię Piotr. Teraz tak chcę powiedzieć, że mam muzykę do jednego z filmów zamieszczonych na tej stronie i co powinienem zrobić. I jeszcze mam pytanie, czy z tej strony ściągnę sobie jakieś filmy, a jeżeli nie to z której???

i teraz nie wiem czy fulm jest tak zle nagrany czy nie mam jakiegos codeca ..pomozcie!!!!

Jaki to tytuł?
Grupa agentów zajmująca się sprawami morderstw na tle psychologicznym, zostaje umieszczona na wyspie w celu przetestowania swoich umiejętności. Okazuje się, że zamiast na treningu znajdują się w pułapce, a wśród nich znajduje sie morderca. Co jakiś czas ginie jeden z nich, według ściśle ustalonego przez...

więcej

Niedawny hit kinowy "Pojutrze" , jest wspaniałym przedtawieniem tego co może sie stać z naszą planetą.Lecz cały film mógł by byc krótszy o jakieś 20 min- jakim cudem.Otóż w scenie gdy ludzie , którzy przeżyli w miejskiej bibliotece w NY szukaja jedzenia tuż za nimi wisi apteczka , i jakieś 30 potem ci sami ludzie nie...

więcej

Mam pytanie! Chciała bym dodac zdjecia do galeri jakiegos filmu ale nie ma tam takiej opcji!! Dlaczego?? Mozna f\dodawac plakat ale fotek już nie??

Jak znacie jakieś fajne filmy w klimacie filmu Efekt motyla to padjcie tytuł dzieki:)