Jak wiadomo wszystko przemija...Tak też przemijają aktorzy, których znamy. Którzy aktorzy z nowego, młodego pokolenia mają szansę osiągnąć wielką sławe. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat, macie swojego faworyta lub faworytkę??
Wlasnie obejrzalem House of 1000 corpses. Podrecznikowy przyklad gatunku Gore. Film jest swietny - wszystko w nim jest odlotowe - aktorzy (ten klown ze sklepu i dr satan), muza, wyglad stacji benzynowej i domku - nie da sie tego opisac. Trzeba to zobaczyc (kurde ale sie podjaralem) Oby wiecej takich filmow. Jezeli...
Czy ktoś pamięta horror (tytuł polski) ZEMSTA PO LATACH? Był wyświetlany w polskich kinach na początku lat 80. Akcja toczy się w starym domu nabytym przez pewnego kompozytora po śmierci żony i dziecka, dom nawiedzony jest przez ducha chłopca. Może ktoś ma jakieś informacje o tym filmie (tyt.oryginaly, obasada itp.)...
więcej
Witam,
mam pytanie zwiazane z filmem "Slap shot" z Paulem Newmanem z 1977 roku. czy komus wiadomo cos na temat jego dostepnosci w Polsce, na DVD (region 2)? Czy moze byl dostepny, lub bedzie? Ewentualnie czy mozna ten film dostac poza granicami naszego kraju, byle w regionie 2?
z gory dzieki za wszelka pomoc
Mam pytanie: Jak można sprawdzić wyniki konkursów przeprowadzanych na FilmWebie. Pytam, ponieważ jestem "świeżym" użytkownikiem. Proszę o pomoc.
Znakomity film ,,LOONY TUNES" znowu w akcji jusz na kasetach wideo i płytach dvd naprawde szałowa kreskówka boater kosmicznego meczu znów w akcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moim zdaniem jest super komedią, najleosze jest to , że śpiewane są śmieszne piosenki przy których Garfield śmiesznie wygląda. Warto obejrzeć go z przyjaciółmi naprawdę WARTO!!!