Jestem tu nowy i jeszcze wszystkiego nie weim. Proszę więc, napiszcie jak można dodawać nowe filmy, aktorów, kina. Krok po kroku. Bo ja nie umiem:-(((
Uwielbiam ten seriali i za kazdym razem gdy go ogladam doslownie "leje" ze smiechu zwlaszcza z Hiacynty-ona jest nie do przebicia,a zawdzieczam to gazecie TvOkey ktora wpadla na genialny pomysl zeby ten serial do kazdego numeru dolaczac,ciekawa jestem co dadza za nastempny serial,fajnie gdyby to bylo "Alo,Alo..". A WY...
więcejPamiętam, kiedy byłem mały zawsze oglądałem filmy późno w nocy. Na jakimś kanale zawsze leciały stare, czarno białe filmy. Raz w tygodniu przekradałem się z poduszką do pokoju z telewizorem, cichutko, aby nikogo nie zbudzić.Do dziś pamiętam, o czym były te filmy, choć tytuły już dawno okryła niepamięć. W tedy zaczęła...
więcej
heyah!
kiedyś na stronie FILMWEB'u w rankingu filmów ułożonym wg ich popularności było 500 pozycji; obecnie jest TOP 100;
chciałbym tylko zapytać czy można by wrócić do tej 500 lub zrobić ranking na 1000 filmów albo jeszcze lepiej, zrobić żeby w rankingu były wszystkie filmy?
taki ranking jest moim zdaniem...
Co sądzicie o tym filmie?????????? Podobno jest świetny ale jak go obejrze bede bardziej przekonany do tego. Ale tak ogólnie to co o nim sądzicie?????????????
witam serdecznie :)
poszukuję polskich napisów do filmu "o Angliku, który wszedł na wzgórze, a zszedł z góry" (The Englishman who went up a hill but came down a mountain)
dzięki wielkie za wszelkie informacje :)
Nie znam tytułu ale dokladnie pamietam o czym był film.
wiec
Film opowiada o małym chłopcu ktory jest podobno nieuleczalnie chory jesli dobrze z upłym czasu przestaje chodzic traci włosy przestaje mowic... Jego ojciec nie poddaje sie i zaczyna studiowac w domu ksiazki i odkrywa lek na ta chorobe dostaje doktorat z...