Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Najbardziej rozczarował mnie film "Dawn of the Dead" ("Świt Żywych Trupów"), bo myślałem, iż jest to horror i się będę bać [:)], a tu okazuje się, że ten film w ogóle nie jest straszny. Oglądając go w kinie tak się uśmiałem, że śmiało mogę powiedzieć, iż powinien być on zakwalifikowany jako czarna komedia, a nie...

Czy zna ktoś program, dzięki któremu mogę przekompresować pliki .mov na jakikolwiek inny format video (zwłaszcza .avi lub .mpg) ?????

Proszę wejść na tę stronę :
http://film.wp.pl/p/wiadomosc.html?id=57659&ticket=20336538247880735j4Xt17x5V2vp pvygkspKrsaZ%2Bz8LW98qAI7O5jJKAgGRAcQI7X6rSJm%2F31bCpltel59ZLJY93siM5xK7ewvj3dMS SoZyCykTBzFOb2PgPFHj4Q8M%2FeT63Z8bPZXcXGJ

A teraz prosze o opinie, bo dla mnie Orlando jako Bond to katastrofa. Jeśli do tego...

więcej

jak w temacie...

Mialbym do Was prosbe,otoz poszukuje jednego brakujacego slowa w wypowiedzi znanego aktora pana Jerzego Stuhra,a jego wypowiedz to:
"Czary-mary, wszystko juz mozna robic, prawda, i pokazuja na jakie maja
............ mozliwosci techniczne."

Oczywiscie w miejscu kropek brakuje mi slowa.
Czy ktos zna odpowiedz?...

więcej

arni rozwala wszystkich lepszy jest od predatora haha obcy kontra terminator to był by nieżły filmkto tak nie uważa niech stad spierdala wam was wsztystkich w dupie...

The book of life

użytkownik usunięty

Czy ktoś miał przyjemność (lub nieprzyjemność) obejrzenia filmu pt."The book of life", w którym główną rolę gra PJ Harvey (patrz:moje zdjęcie) ???

bo ja nie...

Hey!

Mam taka prośbe otóż wczoraj na ALE KINO leciał niezły film zatytułowany "Ostatni Skok" w oryginale "Truth or Consequences N.A."
i bardzo spodobał mi się soundtrack do tego filmu...szukałem listy piosenek ale o dziwo nawet google nie pomogły może ktoś z was ma ten film i byłby w stanie mi podać liste piosenek...

więcej

Hey!

Mam taka prośbe otóż wczoraj na ALE KINO leciał niezły film zatytułowany "Ostatni Skok" w oryginale "Truth or Consequences N.A."
i bardzo spodobał mi się soundtrack do tego filmu...szukałem listy piosenek ale o dziwo nawet google nie pomogły może ktoś z was ma ten film i byłby w stanie mi podać liste piosenek...

więcej

Jeśli ktoś zna jakieś filmy polecenia DUŻEJ uwagi, niech da znać...Naj lepiej byłoby, gdyby tytuliki były związane z filmami sztuki walk...Z GÓRY Dziekx...