Wczoraj ogladalam,film mi sie spodobal,lubie filmy gdzie duza role odgrywaja "wojskowe zasady",regoly hehe ,ogolnie dobra obsada,fabula,element porwania,poszukiwanie.... polecam tym ktorzy jeszcze nie widzieli! Pozdrawiam :)
kraj kwitnącej wiśni się rozwija i kultura ze wschodu zaczyna do nas przenikać..Manga&Anime równierz. Aby obejrzeć sobie film Final Fantasy VII: Advent Children czeba się nieżle napocić...
Kto odpowie na zagadkę i wyśle mi swój adres - dostanie nagrodę :-)
W jaki sposób pewien młodzieniec zarabiał na sprzęt rtv?
Zachęcam do zabawy!!
ktory film jest lepszy???? "Łowca Snów" czy moze "Pojutrze"???????????????????????????????????? Jak sadzicie??????
no właśnie wiecie o jakiś? dużo mówi się o wpadkach ciekawych ludzi. Piszcie jakie słyszeliście plotki. Podzielcie się informacjami z innymi! Życzę miłej zabawy!!!
porusze kwestie jedzenia hehehe :)), moim zdaniem najciekawsze potrawy byly w filmie "van wilder" napewno pyszne (chociaz sama bym napewno nie sprobowala) ciasteczka z niespodzianka w srodku, moze tez z "american pie:wesele" smakowita trufla
MAM JEDNO SKROMNE PYTANKO: WIELE DYSKUTUJE SIĘ NA TEMAT ŻE FILM JEST KULTOWY LUB NIE JEST !! CHCIAŁBYM DOWIEDZIEĆ SIĘ OD WAS CO ZNACZY -KULTOWY ? KIEDYŚ NA IMPREZIE POŻARŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ NA TEMAT MATRIXA. POWIEDZIAŁEM ŻE DLA MNIE JEST ON KULTOWY A ONA ODPOWIEDZIAŁA ŻE NIE PONIEWAŻ DLA NIEJ KULTOWY TO ZNACZY...
TaK jak wyzej napislaem potrzebuje malutkiej pomocy z waszej strony :) Chodzi o pomoc w odgadniecu tytulu pewnego filmu, filmu ktory kiedys ogladalem ale niestety troche zapomnialem :)
Jest opowiesc o platnej zabojczyniu ktora spotyka na swej drodze dwoch studentow i pozwala im w nakrecic dokument o jej ciezkiej...