uwaga w jakiejs gazecie bedzie film na dvd całkiem nowy chyba jest ten film a ten film sie nazywa zmruz oczy warto naprawde
mi się odrazu nasuwa "Sens życia wg Monty Pythona" i motyw z tym gostkiem, co wszędzie żygał... łeeeeeeeeeee :/ :P ...albo "Rob Roy" jak wszedł do tego rozkładającego się... czegoś...nie wiem co to było :)
Hm?
Dla mnie ten człowiek to najlepszy aktor w Hollywood od jakiegoś czasu
Co sądzicie o jego twórczości
Osobiście uwielbiam jego role w Człowieku z Księżyca i Truman Show
Dzisiaj w tv kolejna czesc Piatku 13 chyba 6... i taka moja propozycja, moze te Wesa Cravena jakis Koszmar z ulicy... czy inne Krzyki ;o
Każdy z Nas lubi się czasem wyluzować i pośmiać się z jakiegoś filmu z półki "komedie". Jednak rodzai komedii jest dużo. Są takie powiedzmy "dla młodzieży" typu "American Pie", "Road Trip", "Van Wilder"...o tematyce ludzi na studiach tudzież liceum,którzy cały czas imprezują i myślą o seksie(czy to źle??hehe). Mamy...
Patrzac na premiery tego tygodnia zastanawiam sie który film odniesie sukces. W szranki wystawiam:
#Kobiete-Kota - Ekranizacje komiksu. Patience, projektantka reklam dla przedsiebiorstwa kosmetycznego, odkrywa, ze nowy produkt firmowy moze powodowac straszne obrazenia. Wlasciciele usuwaja bohaterke z tego swiata, ale...
Witam wszystkich !!! Proszę pomuszcie mi poszukać jakiegoś ciekawego liceum !!! Gdybyście przypadkowo znaleźli liceum, w którym występuje profil biologiczny, pomocy społecznej(osobą niepełnosprawnym) Zawiadomcie mnie wtedy.
Moje dane kontaktowe e-mai : ania_bradl@poczta.fm lub piszcie na gg. 2322800