Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak oceniacie najnowszy serial Enterprise?

Po Daredevilu, dwóch X-menach, Spidermanie, Hulku wchodzi kolejny film oparty na komiksie Marvela - Hellboy. Te wyżej wymienione prezentowały według mnie różny poziom np.strasznie nie podobał mi się Hulk natomiast pozostałe pozostawiły przyjemne wrażenie. Co sądziecie? Czy temat komiksów powoli się wyczerpuje czy wręcz...

więcej

Coraz częściej słychać marudzenie Polaków,że Polskie filmy są gorsze od zagranicznych superprodukcji.Może.Ale niektóre Polskie filmy to perełki,które uzyskały uznanie w innych krajach (np.Quo Vadis,który osobiście niezbyt mi się podobał ;) ).
Być może już niedługo nasze filmy będą tak jak te...

Witam. Jest taki trailer przed Shreckiem 2. Chodzi o film rysunkowy tych samych twórców co Shreck. Jeśli ktoś wie proszę o odpowiedź i skąd można jakiś trailer ściągnąć do niego?

Czy ktos slyszal o nowym filmie z epoki extra komiksow

Moje pytanie jest przewrotne. Należę do grona osób uwielbiających recenzje. Sam od niedawna zacząłem pisać własne (zainteresowanych odsyłam do mojego blogu - tam znajdziecie bliższe informacje). Uważam, że są one potrzebne ponieważ kształtują wrażliwość widza (dobry recenzent potrafi dostrzec w filmie rzeczy, które nie...

więcej

Wybierzmy 5 najlepszych i najgorszych filmów jakie w tym roku pojawiły się w naszych kinach!Było ich sporo,jedne gorsze,drugie lepsze,tak więc jest w czym wybierać.Oto moje typy:(ułożone alfabetycznie)
1.Najlepsze:
-Harry Potter i Więzień Azkabanu
-Kill Bill Vol.2
-Pasja
-Trzynastka
-Władca Pierścieni:Powrót...

Sorki ze wam zawracam cztery lierty, ale jesetm ciekaw tytułu pewnego filmu.
Oglądałem go jakis kawałe czasu temu. Film jest niemiecki, całkiem nowy.
Fabuła kręci się wokól 3 nowelek. Akca toczy się w Hamburgu podczas wuzyty papieża.
Pierwsza nowelke przedstawia faceta ze wsi który ruszy do Hamburga po to aby odbyć...

więcej

Czy jest ktoś jeszcze kto wybitnie nielubi filmu Cześć Tereska. (to pytanie kieruje w szczególności do zdających w tym roku na filmoznawstwo na UJ)
Jaki film wolelibyście mieć do analizy?

chcuiałabym dowiedzieć się czegoś wiecej o owym filmie, tzn czy mozna go jeszcze obejrzec w tv, w ogole kiedys ostatnio został wyemitowany, jakies Wasze odczucia po obejrzeniu go itd , z góry dzieki