cześć jak wiecie michnik nas ośmiesza mi sie to nie podoba a wam jerzeli chcecie rzeby was ośmieszał to mu na pozwalajcia ale ja nie dam sobom pomiatać jesteśće ze mną to napiszcie mi to w odpowidźi co o tym sondźiće cześć
FILMY W TYM ROKU SĄ NA RAZIE MOCNO PRZECIĘTNE. NA UWAGĘ ZASŁUGUJE 'BODYSONG" - DOKUMENT SKŁADAJĄCY SIĘ Z WIELU RÓŻNYCH FILMÓW O RÓŻNORAKIEJ TEMATYCE. CAŁOŚC PRZEDSTAWIA ŻYCIE CZŁOWIEKA OD JEGO NARODZIN, PRZEZ JEGO MŁODOŚĆ, TRADYCJĘ, RELIGIĘ, KULTURĘ I INNE SPRAWY JEGO DOTYCZĄCE, AŻ PO ŚMIERĆ, KATAKLIZMY, WOJNY, GŁOD....
więcej
więc to było tak że kilka dni temu z kumplem w nocy samochodem błądzilismy w lesie troche czasu i gadaliśmy sobie o filmach które by pasowały do tej sytuacji, nom ale ja nie znam tytułów dwóch z nich:
1. kumpel powiedział ze film sie nazywa "zły skręt" ale ja nic takiego nie znalazłem, więc w tym filmie trzech gości...
Chciałbym przedstawić według mnie 5 najlepszych fimów tegorocznych wakacji:
1. Osada
2. Shrek 2
3. Garfield
4. Król Artur
5. SpiderMan 2
Podajcie swoje propozycje najlepszych filmów wakacjii. Dziękuję
Rewelacyjny film!! Polecam każdemu..jesli ktoś lubi taniec nie można usiedzieć na miejscu podczas oglądania hehe :)
ostatnio oglądałam film Gorzej byc nie moze. wedłyg mnie byl super. troche mnie wkurzylo ze przy brutalnych scenach leciała wesoła muzyczka jakby to była komedia-dawało do myslenia :).a wy co myslicie o tym filmie?
mam ochotę na jakis naprawdę dołujący film.Ciężko mi wymiślic coś nowego a nie chcę wracać ciągle do tych samych.Mome wy mi coś poradzicie?Ja preferuje "tańcząc w ciemnościach", "Requiem dla snu","godziny" a może coś co jest cieżkie i zmusza do przemyśleń sama nie wiem hmmm "fanny games" "eksperyment" czy coś...