Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jeden lubi to, drógi lubi tamto. Dlatego żadko można spotkać dwie osoby, którym podobać się będą te same sceny z filmów, a inne u objga nie znjdą poparcia. Co wy lubicie oglądać??? Ja bla zachęty powiem, że uwielbiam horrory, animacje typu :"Shrek", "Gdzie jest Nemo?", romanse i przygodówki. Buziorki.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Gdzie zdobyć filmy Radzieckie? [edytuj]
Pomocy, gdzie mogę zdobyć filmy Radzieckie (kupić,ściągnąć) :
"Swiat się śmieje", "Lecą żurawie" i inne arcydzieła

Gdzie zdobyć filmy Radzieckie?
Pomocy, gdzie mogę zdobyć filmy Radzieckie (kupić,ściągnąć) :
"Swiat się śmieje", "Lecą żurawie" i inne arcydzieła

Sorrka jak juz byl taki temat na forach.. ale moze by zrobic ludzi aod kazdego katunku filmow... tzn.. np. 10 osob od trillerow 10 od komedi.. itp... i zeby wstawiali komentarze.. z gwiazdeczkami (np.) a reszta pod nimi bez gwiazdeczek:P cio wy na to....?

SĄ FILMY W KTÓRYCH ZMIENILIBYŚCIE ZAKOŃCZENIE? JEŚLI TAK TO DLACZEBO NO I W JAKIM FILMIE?

NO byłem pozytywnie zaskoczony filmem mimo ,że oglondałem na kompie w miare dobrj kopi spodobał mi się ,a za filammi tego typu nieprzepadam wręcz można powiedzieć ,że jestem do nich negatywnienastawiony. W sumie nie trudno przewidziec postepowania aktora w takim filmie... Ale ogolnie mi się podobał i ludzi ktorzy...

W jakim filmie drugoplanowego aktora goniły wrotkarki topless, który to uciekając wskoczył do trumny?????

Ciekawe czy ktoś wie...

Znacie jakieś kontynuacje/remake/kolejne części jakiegoś filmu, które okazały się lepsze od pierwowzoru. Zwykle nie udaje się im dorównać, chociaż zdażają się wyjątki. Mnie do głowy przychodzi Terminator II (III to już nie to samo...)