MaM pytanie jak dodac nowy film - kreskowke :| Jestem tu nowy i niezbyt sie orientuje czy mozna ?? Help me :|
poszukuje filmow o temetyce wojny secesyjnej, prosze pomozcie. Nie musza byc konkretnie o niej, moze byc to film z tlem wojny secesyjnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ona jest taka jakas sztuczna...... Nie ma w sobie nic. Do roli w Harrym Potterze wybrali ja chyba z litości albo za poczciwą sumke od jej starych. A tak wogole to chcialbym sie upewnic ze powiedziala do Polaków "do widzenia głupi ludzie i kretyni". Jak bym ja spotkal osoviscie i by wyzwala mnie albo moj kraj to bym jej...
więcejMi sie podobał ten film i chciałbym sie dowiedziec czy wam też się podobał ten sensacyjny serial z Chuckiem Norrisem jesli tak to napszcie małe co nieco o tym filmie pozdrawiam Marcin
Czy ktoś wie jak można wykasować się z tej strony. Już nie chce być tu zapisana. Jak to zrobić???????? Proszę o pomoc!!!!!!!
Na moim blogu jest nowy temat gdzie możemy pogadac o futbolu(sory Totti ze sciagnalem po Tobie pomysl) Noi to by bylo na tyle. Pozdr.................................