Jaki jest waszym zdaniem najlepszy soundtrack, i jak jaka jest najlepsza piosenka z niego, ja uwazam, że najlepszy jest "Rocky IV"
a najlepsza piosenka "Theres No Easy Way Out"yeah
Bardzo proszę wejść na moją stronę i sprawdzić czy w prawidłowy sposób dodałem filmy bo już kilka dni czekam na akceptacje i nic..Chyba że któś może mi powiedzieć ile czasu to trwa...Ps z serii przegapionych klasyków oglądam jeden z wcześniejszych filmów pana Scorsese ''Ulice nędzy'' bardzo dobry film..
Ktora czesc Jurassic Park waszym zdaniem byla najelpsza. Dla mnie 1 poniewaz wprowadzono nowy pomysl do swiata filmow. Prosze o wasze opinie
ja mysle ze jest to swietny film, zajebisty montaz i jeszcze lepsza muzyka...jeli ktos ma muzyke z tego filmu i ma gadu gadu, niech sie do mnie zglosi :-) marta0203@op.pl
bardzo mi sie ten podobał niewiem jak wam ,i chcę poznac wasza opinię o tym filmie ten film coś w sobie ma mugłbym go oglądac ze 20 razy i mi się nieznudzi
czy ktos mógłby mi podac jakieś fajne adresy stron o kill billu? najlepiej takie gdzie jest duzo ciekawostek i wiadomości o tym filmie =)
Film bardzo mi się podobał. Myślę, że Columbus zna się na rzeczy choć były też sceny, które całkowicie odchodziły od książki. Kto czytał trzecią część Harry`ego ten napewno wie !!!