Witam!!!
Mam pytanko. pare lat temu widzialam film. motywem przewodnim jest opiekunka ktora więzi/zabija niemowlęta i umieszcza je na/w w drzewie. kojarzy ktoś tutuł? pozdr.
Może by ludzie, którzy nie gustują w danym gatunku filmowym nie dodawali komentarzy do filmów, które ewidentnie im nie podchodzą, a są z takiej właśnie półki, np (przykład fikcyjny): " 'Alien' - beznadzieja, pełno brutalnośc i agresji, to nie jest film dla normalnych ludzi. Nie lubie s-f o potworach."
Przecież, jak...
prosze napiszcie mi trackliste soundtracka z SOUL PLANE
bo nie umiem sie dszukać a głównie chodzi mi o posenkę
puszcząnoą w 31 minucie gdy te laski tańczą podczas insruktażu !!
z góry dzęki !!
Czy ktoś widział w Warszawie w Zamku Ujazdowskim „Stir Hart Rinse Hart”, jeśli tak błagam podzielcie się wrażeniami. Może ktoś w ogóle zna jej twórczość, coś o niej słyszał, proszę piszcie. Może chociaż ktoś lubił Pipi w dzieciństwie, tą z warkoczykami.
Dobre filmy trzeba wylawiać z powodzi szmelcu którym zalew nasHolywood. Mało jest Filmów które mają klimat , niebanalna fabułe oraz przkazuja ze soba cos więcej niż problem nastolatka z prezerwtywą lub pierwsza zabawa dzewczyny z wibratorem (np.,,Not another teen movie,, polski tytół ,,To nie jest kolejna komedia dla...
więcejKino Świat, jak poinformował jeden z portali internetowych - ma wydawać co miesiąc jakieś polskie filmy. Dziś w piśmie Kino Domowe jest również reklama i zdjęcia "gotowych" już okładek "Pestki" "Fuchy" "Kung-Fu" "Uprowadzenia Agaty" "Trzech dni bez wyroku" "Pdróży za jeden uśmiech" "Testu pilota Pirxa". W przygotowaniu...
więcejczesc, probuje przypomniec sobie tytul pewnego filmu. O grobce chlopakow, kumpli grajacych w basseball, jednemu z nich pilka ojczyma wpada za ogrodzenie, gdzie grasuje wielki wsciekly pies. Ogladalam go kilka razy, ale ni diabla nie moge sobie go przypomniec :]