Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

a szczególnie chodzi mi o mecze Polski z udzialem Dudka i te mecze z udziałem Buffona. jak ktos ma to niech napisze na gg 6694420 albo na e-mail polska372@wp.pl

dla mnie to hero [nie wytrzymalem i wylaczylem po 20 minutach] i hanniball [usnalem po 30 minutach] pewnie pare gorszych by sie znalazlo ale chyba byly tak beznadziejne ze nawet ich nie pamietam

Czy Lucas powieniem nakrecić 3 trylogię Gwiezdnych wojen czy popszestac na dwóch?

Wszyscy Fani Star Wars nei moga sie doczekac ostatniej czesci trylogi. Ktora czesc jest wg. was najlepsza? Ja szadze ze Imperium Kontratakuje. Nie wazne ze ma przeszło 20 lat ale jest mistzowskie.Tam najbardziej poznajemy bohaterów.

Ponieważ właśnie wczoraj TVP przypomniałała film Jerzego Wójcika "Wrota Europy" pomyslałem, że może kogoś zaciekawi prawdziwa historia polskiego szpitala polowego pod Mohylewem
http://www.um.torun.pl/~archAK/koniecznie-przeczytaj/jk/jk-dowborczycy.html
pozdrawiam

Ściągnąłem go z kazy i zamierzam go wkrotce obejrzeć na TV. Tylko nie wiem czy nie jest to lipa i chce sie zapytać tych którzy go oglądali czy film jest dobry czy zły.

Ściągnąłem go z kazy i zamierzam go wkrotce obejrzeć na TV. Tylko nie wiem czy nie jest to lipa i chce sie zapytać tych którzy go oglądali czy film jest dobry czy zły.