Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zapraszam wszystkich miłośników TWIN PEAKS.

Z przyczyn technicznych moje oczy nie mają możliwości ujrzeć rozszerzonych, reżyserskich wersji Dwóch Wież i Drużyny Pierścienia. Proszę, jeśli wiecie jakie nowe sceny tam są i o czym traktują, napiszcie!

Jest okazja do zarobienia pieniążków w internecie. Można zarobić około 50 dolarów w 20 dni. Nie wiem jak wy byście zrobili, ale ja przeznaczam całą sumę na kino. Jestem na kuroniu więc to naprawde miły dodatek, pewnie bez nieraz bym pewnie nie poszedł na jakiś film, ale do rzeczy. Polega to na klikaniu w bannery,...

Zrobiłem sobie herbate, jak zwykle, jak codzien, jak zawsze. Malinowa z cytryną. Podszedłem do biurka włączyłem go. Włączyłem ten jakże wspaniały wynalazek ludzkosci, jakze dzisiaj zwyczajny a kiedys? A kiedys nadwyczajny. Dzisiaj kazdy ma go w domu ,standart,normalka, nie wzbudza juz żadnej sensacji.O włączył sie juz...

więcej

Hmm. Jest wiele fajncyh filmów ale oglądając tapety można się zawieść.
No dobra ja bym stawiał na ... Braterstwo Wilków - takie tapety robią mi w kązpie mroczny klimat.

Na pewno jakas macie :P moich jest zbyt duzo by wymieniac wiec powiem tylko ze strasznie podoba mi sie scena w Matrixie (3 czesc) gdy Neo walczy z agentem Smithem :) i w 2czesci gdy walczy z kilkoma Smithami :P

HELP !!!! czy ktoś mógłby mi napisać czy w krakowskim IMAXIE wyświetlają Pottera z dubbingiem czy bez ???? z góry wielkie THNX !!!! :P

HELP !!!! czy ktoś mógłby mi napisać czy w krakowskim IMAXIE wyświetlają Pottera z dubbingiem czy bez ???? z góry wielkie THNX !!!! :P

Może jeszcze ktos prócz mnie zauwazył pogarszający sie kryzys w światowej kinematografii?? Od pewnego czasu naprawde trudno jest znaleźć jakis dobry film. Wyjatek stanowi oczywiście "Kill Bill 2". Zawiodła Troja, zawiódł Van Helsing, Pojutrze, Zgromadzenie..... Wspaniałe, wielce obiecujace zapowiedzi, a potem okazuje...

więcej

Co o tym sądzicie? Czy wam się podoba? Kogo lubicie najbardziej? A kodo nienawidzicie? Piszcie w tym temacie !! :))))