Słuchajcie.Kiedyś jak byłam malutka(no gdzieś 6-9 lat) uwielbiałam oglądać z bratem horrory.No oczywiście wtedy gdy mama wyszła do pracy :P.Normalnie już wtedy obejrzałam wszystkie części "Koszmaru...","Egzorcystę" czy inne stare,dobre horrory.To właśnie brat wszczepił we mnie zamiłowanie do filmów grozy.No ale...
Witam mam problem kiedyś mój kolega wpożyczył film, który trwał 3h. Opowiada on o rodzinie chyba mafijnej (nie ojciec chrzestny) dokładnie to o braciach. Jeden z nich był w więzieniu, jeden był policjantem, jeden (chyba sparaliżowany) malował obrazy i brał narkotyki. Akcja dzieje się bodajże w Hiszpanii lub Meksyku....
więcej
Dla mnie jednymi z najlepszych były velociraptory z pierwszych 2-óch części Jurassica. Chociaż nie mogą się równać z drapieżnymi wampirkami, świetni bili nasi wielcy Obcy. Wilkołaki i inne godzille też były spoko. Za to zupełnie nie pasowały mi wielkie wilki w Pojutrze i
skarabeusze w mumii. A co powiecie o smokach z...
Już dawno nie miałem okazji oglądac tego filmu, a tu patrze że w sobote jest w telewizji. Co sądzicie o tym filmie bo ja osobiście uważam że jest to jeden z najlepszych filmów jakie powstały. Moge go ogladać cały czas, i w dzień i w nocy. Wydaje mi sie ze film jest dlatego taki dobry poniewaz zostali dobrani idealni...
więcej
Studio 35 zaprasza wszystkich do wpadniecia na strone www.studio35.kom.pl - do zassania darmowe filmy, tapety,
zdjecia itp ( za friko). Co tu duzo mowic kino to amatorskie .. fabuly niewiele ale potraktujcie
to jako ciekawostke kinematograficzna. Wiec korzystając z faktu ze weszlismy do unii podpinamy sie pod...
No na początku filmu w czołówce leci taka piosenka, może nie tyle co piosenka a raczej utwór. Nie ma go na soundtracku i nigdzie nie moge nic o nim znaleść, nawet tytułu, moge powiedzieć jeszcze tylko że przewija sie pare raze w czasie filmu. Prosze o wszelskie informacje na gg (2980900), maila (fragos@interia.p) bądź...
więcej