Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wie ktos jaki tytuł ma filmu w którym grupa amerykanskiego wojska przenosi sie w czasie do feudalnej Japonii i tam walczy z samurajami itp?

Dlaczego na zadnej stronie filmowej niema działu z kreskówkami? Ja osobiscie uwielbiam kreskówki i bardzo bym była zadowolona gdyby taki dział powstał.

Jakie filmy chcielibyście zobaczyć w trzech wymiarach ?

Czy ktoś z szanownych użytkowników studiuje filmoznawstwo lub ma zamiar studiować tam w tym roku, ewentualnie jest absolwentem? serdecznie proszę o kontakt....

Czesc.. czy ktoś coś wie na temat polskiej premiery tego filmu.. obejrzałem trailera i bardzo bym chciał cały film obejrzec, ale na napisali kiedy bedzie premiera w Polsce :( .. czy ten film jest juz "dostepny" na divixie ?

sorx ale jestem troszku...nie czeźwy, nieważżżne.
więc szukam tytuły filmu. fabóła: gosciu jeździ po USA (chyba cz dziś tam
) i szuka kolesia który by go pochował ( no wiecie trumna i grób). nom, ja to slyszale kilak kilka lat temó od ciotki ze n był taki film. sorxxx za błęty.

straszne horrorki??

użytkownik usunięty

chodzi o to, że jakoś nie moge znaleźć żadnego strasznego horrorku:( albo ja jestem jakaś nienormalna i niczego się nie boje, albo po prostu nie ma takich filmów:P może coś polecicie??:]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zapraszam wszystkich miłośników TWIN PEAKS.

Z przyczyn technicznych moje oczy nie mają możliwości ujrzeć rozszerzonych, reżyserskich wersji Dwóch Wież i Drużyny Pierścienia. Proszę, jeśli wiecie jakie nowe sceny tam są i o czym traktują, napiszcie!