Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zna ktoś z was tytuły znajdujące sie na soundtracku do szeregowca ryana?

mam 2 pytania
1) skąd sie wział Dogget i po co on tam jest?
2) czy bedą kręcić 10 sezon?

Co sądzicie o filmie Michaela Moore'a "Fahrenheit 9/11"? Czy należała mu się Złota Palma za ten film?

Podajcie swoje ulubione filmy i napiszcie dlaczego one. napiszcie dlaczego sie wam podobaja i jak na nie trafiliscie. napiszcie cos takiego co zacheci innych do obejrzenia wlasnie waszych ulubionych filmow.

"Obcy" (u nas znany dodatkowo jako 8 pasażer Nostromo) - wciąż jeden z najlepszych filmów fantastycznych a jednocześnie horror stanowiący klasę sam dla siebie
Egzorcysta - to z kolei jeden z najbardziej "na serio" horrorów, tuż obok umieściłbym "Dziecko Rosemary"
"I nie ogladaj się teraz" - nie potrafię racjonalnie...

więcej

Witam!Mam dwie prośby o informacje za które będe na serio BARDZO wdzięczna.Po pierwsze-czy ktoś dysponuje jakimkolwiek filmem Eda Wooda??(nie mylić z Jego filmową biografią w reż.Burtona)na vhs lub dvd??A jeśli nie czy wie może gdzie można owe filmy dostać wPolsce??

Druga sprawa dotyczy kultowych horrorów lub filmów...

więcej

Obejrze go na TV bo mam taką możliwośc żeby filmy z komputera ogladać w telewizorze. :-)

Ściągam z kazy film "Pojutrze" tylko ze jest on nagrywany z kina i jakośc jest taka sobie, ale w niektorych momentach jest ok. Film ściąga sie szybko bo ma mały rozmiar, więc na jutro sie ściagnie. Więc opłaca sie marnować czas i ściagać dalej?????????

lubie te filmy, lata prohibicji i walki z nia...niestety znam tylko kilka( chłopcy z ferajny, ojciec chrzestny, donnie brasco tajemnice l.a.)...podawajcie tytuły.....ktore sa warte polecenia..pozdrawiam..

wie ktoś jak mogę dodać tapete do jakiegoś filmu??