Nawet niezly filmik...Ale mi sie wydaje ze Uma Thurman troszke zmiernila...A Wy co o tym myslicie....Jak wam sie Film podobal.....
poszukuje pilnie tego filmu i nie wiem jak go zdobyc na zadnym programie p2p nie moge go znalesc jak macie to dajcie znac a tak jak jestesmy na temacie wladcy lalek to co o tym filmie sadzicie
Wczoraj w "Kocham kino" TVP2 zaprezentowała film Bogowie i potwory.
Obejrzałem ten film i cały czas "chodzi mi on po głowie"
Uważam że oskar za scenariusz rzeczywiście się należał. Co sądzicie o tym filmie....
Ogladaliscie moze ten film ??? (w polsce co prawda jeszcze premiery nie bylo) Ja mialam ta okazje i musze powiedziec,ze film jest za***isty!!! po prostu super,gra Jonny Lee Miller,LL Cool J i wielu innych aktorow,a fabula wciagajaca,kilka szkolacych sie agentow FBI na opuszczonej wyspie i do tego...
Siedzisz wygodnie na kanapie? Po turecku? Ze zlaczonymi kolanami wybaczcie :) Ja z regoly trzymam herbatke w prawej rece, a ciasteczko w rugiej, noga na noge i slucham, i patrze. czasami mnie cos zainteresuje, a wtedy albo ciasteczko robi sie miekkie albo Ja :))
Podpatrzyłam troszke temat kolegi (za co go z góry przepraszam, gdyby miał za to żal ;) ale fajnie by sie było dowiedzieć, jakie teksty was smieszą, jesli chodzi o filmy Monty Python'a i komedię "Faceci w rajtuzach". Piszcie, z przyjemnością poczytam :)